24 iulie 2024
Revista Presei

CAMPIOANĂ LA… KARATE! O ELEVĂ DE AUR A COLEGIULUI „BRĂTIANU”!

  • ePitești, 9.04.2014

CAMPIOANĂ LA… KARATE! O ELEVĂ DE AUR A COLEGIULUI „BRĂTIANU”!

Aur în 2013 la un concurs naţional, 2 medalii de aur în 2012 la tot atâtea competiții, o medalie de argint şi 2 medalii de bronz la alte campionate, acesta este bilanțul de toată lauda de până acum al piteștencei Cristina Rîndaşu. Are 16 ani, iar de 9 ani face karate.

CRISTINA RINDASU 3

„Eram în vara anului 2005 la mare şi am văzut acolo o mulțime de oameni în kimonouri. I-am spus tatălui meu că îmi doresc să practic acest sport. Desigur, au fost şi persoane care au zis că, fiind fată, ar trebui să fac un sport delicat, care să reflecte partea feminină. Nu m-a interesat, însă, de niciun fel acest punct de vedere! De la primul meu campionat la care am luat aur m-am întors cu vânătăi.”, ne spune Cristina. Înscrisă la Ashihara Karate, pentru ea acest sport reprezintă un stil de viaţă, care a educat-o, a disciplinat-o şi a schimbat-o ca om. Cele patru antrenamente săptămânale pe care le susține cu sensei Mihai Vătafu și antrenamentul obișnuit de acasă îi aduc mai apoi medalii și succes. Vânătăile de la campionate şi comentariilor celor din jur au întărit-o. ”Este o mentalitate greşită. Nu e ca şi cum am fi învăţaţi să ne batem cu oricine, din orice. Este mai mult decât atât. În general, sporturile de acest gen sunt privite greşit. Cei care nu le practică nu sunt conştienţi de liniştea spirituală pe care ți-o conferă, de faptul că înveţi să îţi rezolvi problemele cu vorba bună şi că poţi să te aperi în situaţii periculoase.”, completează Cristina Rîndașu.

Acum în clasa a X-a la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”, Cristina aşteaptă să împlinească vârsta de 18 ani pentru a putea obţine centura neagră. Până atunci se pregăteşte pentru viitoarele competiţii, acolo unde, suntem convinși, va obține noi rezultate de excepție.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut