20 mai 2024
Revista Presei

Atac direct la adresa lui Smiley! Vezi de ce îl acuză Axinte

  • Ziarul Argeşenilor, 5.01.2014

Artistul piteştean a înregistrat în anul ce tocmai s-a încheiat sume exorbitante, atât din concerte, cât şi din show-urile pe care le prezintă, Vocea României ori Românii au talent. Invidia a început să apară ori atacurile sunt justificate? Florin Petrescu, cel cunoscut sub numele de „Axinte”, a declarat că în opinia sa Smiley cere sume exorbitante nejustificate pentru a concerta, în comparaţie cu preţurile de pe piaţa muzicală, dar şi cu ce oferă el pe scenă.

Axinte se plânge că nu mai produce banii de odinioară, acesta fiind cunoscut ca un personaj care aduce artişti la fel de fel de evenimente. Dă vina şi pe artişti pentru faptul că el nu mai face banii pe care îi făcea odată, iar aici îl include pe Smiley, despre care spune că cere sume uriaşe de bani pentru a susţine concerte. „Acum, alerg la 20 de primarii, ca să fac evenimente la trei. Nu mai e ceea ce era înainte.

S-au dus vremurile când aveam spectacole de nu mai puteam face faţă.”, a declarat Axinte, adăugând că, după ce că ne confruntăm cu o criză financiară destul de grea, sunt şi artişti care se supraevaluează. „Smiley cere 4.000 de euro pentru câteva melodii. Preţul este piperat în comparaţie cu preţurile de pe piaţa muzicală, dar şi cu ce oferă el pe scenă. Nu justifică banii pe care îi încasează”, a mai spus Axinte pentru cancan.ro.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut