6 decembrie 2023
Revista Presei

Alina Zaharia şi Alina Cheru, campioane europene

  • Curierul Zilei, 28.05.2014

 Cele mai bune judoka de la CSM Piteşti au obţinut acum cîteva zile o performanţă de excepţie. Alina Zaharia şi Alina Cheru au dat din nou lovitura şi au devenit încă o dată campioane europene la ju-no-kata.

Este pentru al doilea an con­secutiv cînd cele mai bune spor­t­ive de la clubul din Ştrand re­u­şesc să-şi bată toţi rivalii la cel mai important concurs din acest an. Competiţia a avut loc în Ita­lia, în oraşul Lignano, şi a re­u­nit la start cele mai bune spor­tive de pe Bătrînul Con­ti­nent. Ali­na Za­haria şi Alina Che­ru au o­cu­pat primul loc şi au cîş­tigat me­dalia de aur în proba de Ju-No-Kata pînă în 35 de ani. În proba de Ju-No-Kata Open, ce­le două sportive de la CSM Pi­­teşti au obţinut locul secund şi me­dalia de argint. Cele două spor­tive sînt antrenate de pro­fesorul Cor­neliu Pălărie, iar anul trecut au ieşit tot campioane eu­ro­pene la competiţia care a avut loc în Malta.
Pentru rezultatele obţinute anul trecut, cele două Aline au fost declarate cele mai bune sportive ale clubului pe 2013. Rămîne de văzut dacă şi în acest an, rezultatul obţinut de ele le va ajuta să ia aceeaşi distincţie.

Sari la conținut