16 iulie 2024
Revista Presei

A făcut un clip pentru o piesă de Crăciun! Roby Velisar, piteşteanul de la X Factor, primul pas către o carieră strălucită

  • Ziarul Argeşenilor, 15.12.2013

Roby Velisar, piteşteanul cunoscut după ce a participat la show-ul televizat X Factor, a pregătit o piesă de Crăciun. Acesta a înregistrat chiar şi un clip în zona de munte a Argeşului, la Rucăr, pentru a-i face pe cei care iubesc Sărbătorile de iarnă să intre şi mai mult în atmosfera Crăciunului şi să aştepte cu nerăbdare Anul Nou. Acesta a pregătit un cover, o piesă de-a celebrului Michael Buble, Santa Buddy.

roby gala

„Am ales această piesă pentru că mi s-a părut, în primul rând, foarte amuzantă. Este o piesă care, după părerea mea, aduce zâmbetul pe buze oricui şi te face cu siguranţă să visezi la multe. În al doilea rând, te face să retrăieşti acea magie a Crăciunului. Pentru videoclip am lucrat cu o echipă minunată, care m-a sprijinit mult, iar pe această cale aş dori să-i mulţumesc. Este un videoclip foarte amuzant, un videoclip de stare, care sper să placă”, ne-a explicat Roby Velisar, care se pregăteşte intens ca anul viitor să scoată pe piaţă piese surpriză, de data aceasta nemaifiind vorba de cover-uri. Roby povesteşte cu drag gândindu-se la Crăciun: „Am fost întotdeauna fascinat de Crăciun, atunci când eram mic nu cred că exista un om mai nerăbdător ca mine să vină Moşu”.

Vă reamintim că Roby Velisar a fost unul dintre cei care au trecut de preselecţie la X Factor, fiind preferatul lui Cheloo, însă acesta nu a mai ajuns în Gale. Şi-a îndeplinit însă visul, acela de a se face remarcat şi a începe o carieră muzicală aşa cum şi-o doreşte.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut