3 decembrie 2023
Revista Presei

A făcut un clip pentru o piesă de Crăciun! Roby Velisar, piteşteanul de la X Factor, primul pas către o carieră strălucită

  • Ziarul Argeşenilor, 15.12.2013

Roby Velisar, piteşteanul cunoscut după ce a participat la show-ul televizat X Factor, a pregătit o piesă de Crăciun. Acesta a înregistrat chiar şi un clip în zona de munte a Argeşului, la Rucăr, pentru a-i face pe cei care iubesc Sărbătorile de iarnă să intre şi mai mult în atmosfera Crăciunului şi să aştepte cu nerăbdare Anul Nou. Acesta a pregătit un cover, o piesă de-a celebrului Michael Buble, Santa Buddy.

roby gala

„Am ales această piesă pentru că mi s-a părut, în primul rând, foarte amuzantă. Este o piesă care, după părerea mea, aduce zâmbetul pe buze oricui şi te face cu siguranţă să visezi la multe. În al doilea rând, te face să retrăieşti acea magie a Crăciunului. Pentru videoclip am lucrat cu o echipă minunată, care m-a sprijinit mult, iar pe această cale aş dori să-i mulţumesc. Este un videoclip foarte amuzant, un videoclip de stare, care sper să placă”, ne-a explicat Roby Velisar, care se pregăteşte intens ca anul viitor să scoată pe piaţă piese surpriză, de data aceasta nemaifiind vorba de cover-uri. Roby povesteşte cu drag gândindu-se la Crăciun: „Am fost întotdeauna fascinat de Crăciun, atunci când eram mic nu cred că exista un om mai nerăbdător ca mine să vină Moşu”.

Vă reamintim că Roby Velisar a fost unul dintre cei care au trecut de preselecţie la X Factor, fiind preferatul lui Cheloo, însă acesta nu a mai ajuns în Gale. Şi-a îndeplinit însă visul, acela de a se face remarcat şi a începe o carieră muzicală aşa cum şi-o doreşte.

Sari la conținut