20 mai 2024
De toateRevista PreseiŞtiri

Vă așteptăm momentele artistice video!

Am notat în calendar și am rezervat data de 30 ianuarie pentru a aduce un omagiu celui care a fost principalul fondator al teatrului national, I.L. Caragiale. Colaboratorii noștri s-au pus pe treabă și filmează diferite momente pentru a le transmite online, pe pagina noastră de Facebook – Casa de Cultură a Studenților Pitești. Studenții și tinerii interesați ne pot trimite pe mesengerul FB, dar și pe adresa de email a instituției, ccs.pitesti@yahoo.com, filmulețe cu diferite momente artistice pretabile temei evenimentului.

Pe data de 30 ianuarie 2020, cu începere de la ora 12:00, Ministerul Tineretului și Sportului prin Casa de Cultură a Studenților Pitești, va organiza sărbătorirea a 169 de ani de la nașterea marelui I. L. Caragiale. Momentul menit să-i aducă un omagiu celui care a fost principalul fondator al teatrului național va fi difuzat online – pe pagina de Facebook a CCS Pitești.

Pregătim un spectacol artistic ce va cuprinde o serie de momente cultural – artistice, dar și o mulțime de surprize.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut