24 iulie 2024
Ştiri

Student Club Party: CCS Pitești de reactivează!

Am început înscrierile în cadrul competițiilor sportive organizate de Casa de Cultură a Studenților Pitești în cadrul acțiunii ”Student Club Party”. Prima competiție sportivă este cea la  fotbal/tenis de picior.

Manifestarea sportivă destinată studenților și tinerilor este programată a se desfășura începând cu data de 28.09.2020, în fiecare luni, de la ora 18:00, în Parcul Ștrand – la balon. Înscrierile se fac de luni până vineri de la 8:00 la 16:00, la sediul CCS Pitești sau la numărul de telefon: 0348.430.939, pentru săptămâna următoare. Intrarea este gratuită, pe bază de înscrieri. La fiecare ediție concurează câte 3 echipe de câte 5 persoane. Seria surprizelor pentru studenți și tineri este abia la început! În cadrul acțiunii ”Student Club Party” ne-am propus să organizăm o serie de evenimente menite să atragă tinerii și studenții către petrecerea timpului liber într-un mod agreabil într-o atmosferă placută și distractivă, manifestându-se prin sport, muzică și dans, atât online, cât și în aer liber.

Update:

sursata.ro

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut