6 decembrie 2023
Ştiri

,,Student Career” ed. a II-a

Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti organizează proiectul  „Student Career” ed. a II-a.

Proiectul urmăreşte dezvoltarea personală a studenților și facilitarea accesului acestora pe piața muncii prin sporirea competențelor profesionale și desfășurarea unor cursuri de pregătire profesională acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări: formator, foto-video, make-up, comunicare engleză, web desing, operator vânzări prin telefon, agent vânzări, instructor, inspector resurse umane, animator centre de vacanţă, manager de proiect, expert fonduri europene, expert achiziţii publice.

Prin efectuarea acestor cursuri beneficiarii își vor îmbunătați capacitățile de gestionare a relațiilor și dezvoltare personală.

Selectarea participantilor se va face pe baza unei scrisori de intenție, trimisă la adresa de corespondență sau pe e-mailul  instituției până pe data de 16 aprilie 2015. Cursurile se vor desfășura după data de 15 mai 2015, pentru 40 participanți. Acestia vor fi anuntati telefonic si prin e-mail.

Cursul constă în efectuarea a minim 40 ore de pregătire și o examinare la sfarsitul acestui, urmând ca participanții să primească o diplomă de absolvire, certificată ANC.

Sari la conținut