23 aprilie 2024
Ştiri

Se caută studenți voluntari pentru proiectul Anul European al Tineretului “Generaţia fără bariere-Suntem altfel”

Casa de Cultură a Studenților din Pitești invită studenții interesați să se înscrie pentru a participa, în calitate de voluntari, la două activități organizate de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în cadrul proiectului Anul European al Tineretului “Generaţia fără bariere-Suntem altfel”.
Având în vedere faptul că Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse organizează anul acesta, proiectul Anul European al Tineretului “Generaţia fără bariere-Suntem altfel”, finanțat prin Grantul Erasmus+ EAC-2022-0250CALL EAC/S59/2021, care are ca obiect prevenirea consumului de droguri şi promovarea sănătăţii mintale, studenții voluntari sunt invitați să participe în cadrul celor 2 activităţi ale proiectului.
Primul eveniment este Conferinţa de training, care va avea loc în perioada 1 – 3 aprilie 2024, în județul Brașov, cu scopul de formare a studenţilor participanţi, care vor disemina informaţiile dobândite în acestă Conferinţă de training, în cadrul celui de-al doilea eveniment, respectiv Caravana, care se va desfășura în perioada 4-26 Aprilie 2024, în 20 de centre universitare din România: Suceava, Iași, Bacău, Galați, Constanta, București, Ploiești, Târgoviște, Pitești, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj, Baia Mare, Oradea, Arad, Timișoara, Târgu Jiu, Petroșani și Craiova.
Data limită pentru transmiterea datelor studenţilor voluntari (nume, prenume, universitate, nr tel., e-mail, CV): marţi, 19 martie 2024. În urma analizării listei, MFTEŞ va comunica în cel mai scurt timp, confirmarea numărului final de studenţi voluntari selectaţi să participle în cadrul proiectului. Cei interesați pot obține informații suplimentare de la sediul Casei de Cultură a Studenților din Pitești, str. Panselelor nr.2 sau telefon: 0348.430.939, de la 08:00 la 16:00, ori online pe pagina de Facebook a instituției. Termenul limită pentru confirmarea participării la CCS Pitești este 18 martie, ora 16:00.

Sari la conținut