3 decembrie 2023
Ştiri

Invitatie CCS Pitesti – Sala A

SPECTACOL MUSICAL COREGRAFIC TEMATIC

DESCHIDEREA STARGIUNII 2013  a activitatilor specifice CCS PITESTI in sala modernizata din corp A, prin parteneriat public privat cu SC.HUSH MUSIC PUB .SRL

Sala in suprafata de 300 mp, a necesitat reparatii capitale si amenajari la standarde moderne pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor pentru studenti:  refacere plafon ,refacere podea ,reparatii acoperis si pereti , inlocuirea instalatiei electrice  depasita fizic si moral ,redimensionarea spatiilor si functionalitatea lor ,reconstruirea scenei  si podiumului mobil pentru prezentari moda , termoizolarea peretilor interior si exterior , refacerea fatadei , dotarea cu mobilier nou ,sunet , lumini , ecran proiectie , plasme multiple, redecorarea intregului interior ,inlocuirea centralei termice si a caloriferelor nefuntionale, astfel incat sa se asigure in permanenta un climat favorabil desfasurarii activitatii, atat in sala A cat si in celelalte spatii ale CCS .

Probabil, aceasta sala este cea mai moderna sala de concerte din Pitesti , cu o investitie de peste 170.000 de euro.

Parteneriatul a fost incheiat de asemenea la cererea studentilor, care si-au manifestat in nenumarate randuri, dorinta de a gasi la CCS Pitesti un spatiu agreabil pentru  petrecerea timpului liber, cu dotari si manifestari de varf.

Conform contractului de parteneriat aprobat de Consiliul de Administratie, firma SC.HUSH MUSIC PUB .SRL  suporta achitarea integrala a utilitatilor CCS Pitesti (gaze, lumina , apa, canal,gunoi), taxe muzicale ,autorizatii si in plus achitarea a 10% lunar din incasari .

Prin acest parteneriat se asigura o desfasurare optima a tuturor activitatilor organizate de CCS, iar activitatile de anvergura, cu peste 300 spectatori, au loc in sala modernizata nemaifiind nevoie de inchirierea altor spatii, ceea ce aduce o economie de 50% din bugetul CCS Pitesti .

In clauzele contractuale ale parteneriatului, este stipulat ca la expirarea contractului, intreaga infrastructura si dotarile din sala sa ramana in proprietatea institutiei .

Firma SC.HUSH MUSIC PUB .SRL, nu desfasoara activitati exclusive in spatiu din sala A, ci in parteneriat zilnic cu CCS Pitesti .

 

Astfel CCS organizeaza in acest spatiu, activitati cu caracter permanent, dupa cum urmeaza:

 

Luni – de la ora 20.00- StudentClub Party ( auditii muzicale de tip karaoke , dans , concursuri cu premii,MC si Dj din cadrul cercului de muzica al CCS Pitesti,etc) – accesul in sala  este gratuit pentru studenti, pe baza carnetului de student ; premile sunt oferite de SC.HUSH MUSIC PUB .SRL .

Marti –  de la ora 20.00 serata muzical- coregrafica  (spectacol sustinut de artisti din cadrul Cercurilor de muzica, dans ,teatru ) accesul in sala  este gratuit pentru studenti, pe baza carnetului de student.

Miercuri – de la orele 18.00 café concert : piano concert , violoconcert ,sax concert ,jazz concert cu trupe si interpreti ai CCS Pitesti  ( Rusian dolls, Bustean Band, Starband ,Victoria Bogos , Cristi Matias, Viorel Pitigoi ,etc) si  facultatea pedagogie muzicala din Universitatea Pitesti. Accesul in sala  este gratuit pentru studenti, pe baza carnetului de student.

Joi – de la orele 20.00 Cabaret Studentesc ( skeck-uri,  magie/iluzionism /dans show revue /invitati speciali in spectacol- parteneriat cu facultatea pedagogie muzicala din Universitatea Pitesti ). Accesul in sala  este gratuit pentru studenti, pe baza carnetului de student.

Vineri – de la 20.00 Invitati consacrati in parteneriat cu SC.HUSH MUSIC PUB .SRL alaturi de trupe consacrate ale CCS Pitesti, la care studentii au reducere 50% la intrare .

Duminica : de la orele 18.00 – Teatru Studentesc (Stand-Up Comedy , recital teatral , piese teatru ,mima , pantomime), cu invitati atat din afara cat si cu contributia Cercului de Teatru al CCS compus din trupele : Vacanta Mica , Sganarelle, Teatrul pentru toti ,etc. Accesul in sala  este gratuit pentru studenti, pe baza carnetului de student

In fiecare zi de la orele 09.00 -18.00, CCS asigura internet gratuit in sala A si celelalte spatii destinate studentilor.

Reiteram ca la toate aceste activitati organizate de  CCS Pitesti, studentii au acces gratuit, pe baza carnetului de student .

In fiecare sambata si duminica incepad cu ora 09.00, au loc in sala A repetitii ale formatiilor artistice : dans , muzica , moda, teatru.

Director CCS Pitesti ,

Prof .Daniel Ionescu

spectacolccs

Sari la conținut