5 decembrie 2023
Ştiri

Festivalul National de Dans Argesiss ed. a VII-a

Casa de Cultura a Studentilor Pitesti organizeaza in perioada 31martie – 25 aprilie 2015 „Festivalul National de Dans Argesiss”

Proiectul isi propune atragerea studentilor către un mod de viata sanatos prin dans si petrecerea in mod agreabil a timpului liber, imbinand activitatea sportiva cu cea creatoare prin organizarea unui concurs de dans.

In cadrul acestei actiuni se vor transmite invitatii catre celelalte CCS-uri din tara pentru a nominaliza cate 2 concurenti si un coregraf in vederea participarii la concurs.

Festivalului National de Dans se afla la a VII-a editie si propune desfasurarea unui concurs de dans la finele caruia, cei mai buni 15 de concurenti, vor participa intr-o tabara ce va fi oferita de catre CCS Pitesti.

Programul taberei va cuprinde o sediune de schimburi de experienta si invitarea a 3 antrenori, care vor interacţiona cu studenţii, prezentându-le tehnicile specifice dansului. In cadrul taberei vor participa cei 15 concurenti finalisti, 2 membrii ai CCS Pitești si 3 antrenori.

Participantii la Concursul de Dans Argesiss vor primii medalii si cupe si vor beneficia de prestatiile artistice ale unor trupe invitate.

Sari la conținut