29 septembrie 2023
De toateŞtiri

Festivalul Concurs de Muzică

Casa de Cultura a Studenților Pitești, cu sprijinul Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, are plăcerea de a vă invita să participați în perioada 18.11.2022 – 15.12.2022 la Festivalul Concurs de Muzică, care se va desfășura atât online – preselecția participanților, cât și fizic – finaliștii vor participa la gala de premiere, manifestare la care studenții și tinerii au posibilitatea de a-și evidenția talentul, calitățile artistice, estetice și activitatea creatoare.

La concurs pot participa – individual – la o singură categorie: vocal – amator – muzică ușoară românească. Concurenții vor interpreta o piesă întreagă la alegere (muzică ușoară românească).

Festivalul Concurs de Muzică asigură o interfață între tinerii și studenții talentați, public şi critici din domeniul artei muzicale. Astfel, prin aducerea la acest concurs, în juriu, a unor nume consacrate din domeniu, tinerii și studenții talentați pot face următorul pas într-o carieră. Vom acorda trei premii: I, II și III. Câștigătorii vor fi recompensați cu o serie de premii inedite. Toți participanții vor primi diplome. Juriul va desemna câștigătorii în funcție de calitatea creațiilor expuse și se vor acorda premii.

Calendar:

  • Concursul se desfășoară în perioada 18.11.2022 – 15.12.2022.
  • 12.2022: transmiterea filmărilor ce conțin momentele muzicale și documentele de înscriere (prezentarea participantului, a fișei de înscriere și a declarațiilor de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • 12.2022: data limită pentru anunțarea participanților selectați la gala de premiere;
  • Gala de premiere – se va anunța data exacta în timp util.

Anexăm la prezenta regulamentul și documentele de înscriere la Festivalul Concurs de Muzică.

Documente:

1. Declaratie Online Festivalul Concurs de Muzica

2. DGPR Festivalul Concurs de Muzica

3. Fisa de inscriere Festivalul Concurs de Muzica

4. Regulament Festivalul Concurs de Muzica

Sari la conținut