12 iulie 2024
Ştiri

De ziua lor, tinerii au invadat Piața Vasile Milea

Tinerii, mereu energici și cu zâmbetul la purtător, s-au adunat luni, pe data de 2 Mai în Piața Vasile Milea pentru a marca împreună și tipic lor Ziua Națională a Tineretului. Totul într-un cadru organizat în parteneriat cu cei de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș și cu sprijinul Primăriei Pitești.

Acțiunea cu începere de la ora 18.00 a fost deschisă cu un flashmob la care pe lângă voluntari, de la CCS Pitești și DJST Argeș, și tinerii dansatori, de la STARFIX și Sunset Crew Pitești – trupe de la CCS Pitești, s-au angrenat și cei care erau la plimbare prin zona centrală. Au fost și spectatori care s-au bucrat de întreaga atmosferă, ba chiar unii au distribuit filmulețe pe rețelele de socializare. Ulterior au urmat câteva demonstrații de dans ale celor de la STARFIX și de la Sunset Crew Pitești, de la CCS Pitești. La sediul CCS Pitești s-au mai desfășurat pe parcursul zilei de luni și alte activități: momente musicale în interpretarea solistului Viorel Pițigoi, momente de dans în fața instituției, iar pe on-line se regăsește un filmuleț cu un remember al acțiunilor desfășurate cu ocazia zilei de 2 mai de-a lungul timpului.

Tineri – FB

YouTube   

YouTube1

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut