16 iulie 2024
De toateŞtiri

Cursuri de modeling gratuite pentru tineri și studenți

Casa de Cultură a Studenților din Pitești continuă și în acest an seria acțiunilor gratuite pentru tinerii și studenții din județul nostru. Astfel, dacă ești pasionat de modă și vrei să înveți abc-ul în modeling te așteptăm la cursurile noastre gratuite.

Casa de Cultură a Studenților Pitești, instituție aflată în subordinea Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, și-a propus să organizeze până în luna decembrie o serie de acțiuni și evenimente, pentru studenți și tineri, ce sunt cuprinse în calendarul activităților din aces an. Toți cei interesați sunt așteptați să se înscrie și să vină la cursurile, cercurile, cenaclul literar și la acțiunile noastre. Vă puteți înscrie la numărul de telefon 0348.430.939, la sediul instituției din strada Panselelor nr. 2 sau pe pagina de Facebook. Toate cursurile sunt gratuite. Tinerii și studenții dornici să participe la diferitele competiții locale (Simfonia Primaverii – concurs de moda), naționale și internaționale în domeniul modei sunt așteptați la preselecții în fiecare sâmbătă la sediul nostru de la ora 11:00.

Cursurile de modeling desfășurate vor cuprinde deprinderea unor noțiuni de bază referitoare la poziția corectă a corpului, la mersul corect pe scenă, realizarea unui machiaj și pregătirea pentru realizarea celor mai reușite fotografii. Totodată, acest curs de modă va explora modul în care moda este conectată cu alte concepte, cum ar fi stil, design vestimentar și colecții, precum și industria modei și jurnalism. Se vor aduce în discuție și teme care vizează modelingul profesional, îmbunătățirea imaginii de sine, ultimele tehnici de mișcare scenică, arta machiajului, cosmetica și coafura, dezvoltarea unui portofoliu profesional, lucrul cu fotografii, modeling-ul ca afacere și ca profesie.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut