24 iulie 2024
Ştiri

Concursul Național Studențesc de Talente 2020

Casa de Cultura a Studenților Pitești sub egida Ministerului Tineretului și Sportului demarează Concursul Național Studențesc de Talente 2020 – online.  Concursul se adresează studenților și tinerilor creatori cu vârsta între 15 și 35 ani. Cei interesați se pot înscrie online până pe data de 2 mai și cei mai buni vor fi recompensați cu premii pe măsură.

Concurenții vor trimite pe adresa de e-mail a organizatorului, ccs.pitesti@yahoo.com, pe Facebook-ul organizatorului, Casa de Cultură a Studenților Pitești, și pe numărul de WhatsApp – 0721.676.446 câte un filmuleț video în format avi, mov sau mp4. Numele real al autorului, adresa, numărul de telefon, o scurtă descrie a autorului, titlul momentului și o scurtă descriere a acestuia se vor scrie pe o pagină A4.

Fișierele se salvează T (pentru teatru), M (pentru muzică), D (pentru dans), urmat numele și prenumele autorului. Sunt acceptate în concurs lucrări inedite. În momentul în care autorul se decide să trimită lucrările la acest concurs, renunță la drepturile de autor sau orice pretenții materiale legate de publicarea acestora. Concurenții pot trimite până la data de 2 mai 2020, ora 09:00, iar câștigătorii vor fi desemnați pe data de 2 mai 2020, la ora 12:00, de un juriu al CCS Pitești din domeniul artistic. Mai precis, juriul este compus din profesorul Daniel Ionescu – dans, regizorul Bogdan Cioabă – teatru, muzicianul Viorel Pițigoi – muzică, iar președintele juriului va fi directorul CCS Pitești, Florin Ciucă-Neagoe. Câștigătorii locului I, la fiecare secțiune, vor fi premiați de partener cu 400 lei. De altfel, câștigătorii locurilor I, II și III vor fi premiați cu diplome, medalii, cupe și vouchere. Ținându-se cont de faptul că în perioada următoare principala sursă de informare și de petrecere a timpului liber va fi pentru studenți și tineri internetul, ne propunem să-i atragem pe aceștia într-o competiție captivantă.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut