20 mai 2024
Ştiri

CCS Pitești, de Ziua Europei: 3 ore de muzică, dans și umor

Video 1

Video 2

Video 3

Video 4

Video 5

Video 6

Din inițiativa CCS Pitești, Ziua Europei a fost sărbătorită de către studenții piteșteni în stil caracteristic tineresc, printr-un spectacol inedit din care nu au lipsit muzica, dansul și umorul. Desfășurat sub egida “Tineri in Europa, studenți prin Europa”, programul a cuprins, printre altele, momente de dans și de prezentare de costume tradiționale ale diverselor națiuni europene. Astfel, în sala mare de spectacole a Casei de Cultură Pitești, au răsunat ritmuri tradiționalele și au fost etalate straie populare europene: grecești, spaniole, rusești, italienești și din alte țări.
Pentru că vorbim de tineri, programul a conținut și reprize de muzică tânără, modernă, de asemenea din repertoriul actul european. Totodată, umorul a fost și el prezent. Trupa “Vacanța Mică” a fost “de serviciu”, membrii acesteia reușit să intre cu succes in diverse roluri de personaje evident europene, interpretând mai multe scenete vesele ce au stârnit râsete la scenă deschisă.
Trăgând linie, Ziua Europei la Casa de Cultură a Studenților Pitești a fost o reușită. Publicul tânăr în principal, prezent în număr mare, a savurat fiecare urcare pe scenă a talentaților artiști, pe care i-a răsplătit cu aplauze îndelungate.
Pentru amatorii de detalii, redăm mai jos lista celor care au celebrat pe scena Ziua continentului nostru: Vacanța mică, Gino, R-MIX, Musicando, Viorel “Piți” Pițigoi, Mădălina Lebu, Trupa de dans Starfix.

 

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut