23 aprilie 2024
Ştiri

Catalin Botezatu,vine la ”Culorile Toamnei”

Casa de Cultura a Studentilor Pitesti va invita joi,28 octombrie, de la ora 18.00, în sala mare a Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, la Festivalul Naţional Studenţesc de Modă „Culorile Toamnei”,editia a XIX-a,proiect finantat de Ministerul Tineretului si Sportului.

Designerul român Cătălin Botezatu şi-a confirmat prezenţa la Piteşti, la Festivalul Naţional Studenţesc de Modă „Culorile Toamnei”, al cărui preşedinte de juriu este.

Dacă anul trecut fanii acestuia nu au mai avut ocazia să îl mai vadă la Piteşti, Festivalul nemaiţinându-se din motive organizatorice, se pare că anul acesta Botezatu va veni în Argeş. Sub îndrumarea directorului artistic Valeria Coman se va desfăşura Festivalul Naţional Studenţesc de Modă, unde sunt invitate toate casele studenţeşti din ţară pentru a participa la concurs.

culorile toamnei

„E mare lucru că lasă totul şi vine aici. Pentru noi este extraordinar pentru că îşi face timp şi vine la Piteşti, având un program foarte încărcat, mai ales cu plecări în străinătate”, a declarat entuziasmată Valeria Coman. Din Argeş s-au înscris deja trei designeri, însă lista rămâne deschisă pentru doritori, cât despre manechinele care vor prezenta ineditele colecţii, fiecare designer va veni cu propriile modele.

culorile toamnei2

Cu toate acestea, se vor mai face însă preslecţii pentru găsire de noi frumuseţi din Argeş care să îmbrace ineditele colecţii şi de ce nu să se poată face remarcate în faţa preşedintelui de juriu, designerul Cătălin Botezatu.

afis culorile toamnei 2013

 

Sari la conținut