4 decembrie 2023
Revista Presei

Viţa de Vie îşi începe turneul naţional cu spectacol în Piteşti! Nu rataţi!

  • Ziarul Argeşenilor, 18.02.2014

adi despot

Cunoscuta trupă Viţa de Vie desfăşoară un turneu naţional ce marchează aniversarea a celor 15 ani de la lansarea unuia dintre cele mai de succes albume ale lor, „Fenomental”. Turneul începe cu spectacolul de vineri, 21 februarie, din Clubul Hush, unde intrarea va fi de 25 lei.

Turneul naţional se desfăşoară în intervalul 21 februarie – mai 2014 şi continuă cu 3 octombrie – 15 noiembrie 2014. Chiar dacă au trecut 15 ani de când albumul a definit Viţa de Vie ca trupă, Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase, Cezar Popescu şi Adrian Ciuplea sunt pregătiţi să retrăiască anul 1999 în aproximativ 30 de oraşe din România.

Iniţial, turneul trebuia să înceapă pe 17 ianuarie, însă, motivul amânării a fost fractura la mâna dreaptă pe care a suferit-o solistul trupei Adrian Despot, la ski în Bulgaria, la începutul acestui an. Intervenţia chirugicală ce a avut loc pe 6 ianuarie, la Spitalul Militar din Bucureşti, a fost destul de dificilă şi a durat două ore. Recuperarea parţială presupune 6 săptămâni cu mâna imobilizată, după care vor urma câteva săptămâni de fizioterapie. Medicii spun că recuperarea totală se va face în aproximativ un an.

Sari la conținut