6 decembrie 2023
Revista Presei

Un eveniment pe care iubitorii dansului sportiv nu trebuie să îl rateze: Cupa Argessis 2013

  • ArgeşPlus, 4.11.2013

În perioada 9-10 Noiembrie, la Sala Sporturilor din Trivale, Clubul de Dans Star Fix Pitești va organiza Cupa Argessis la Dans Sportiv. Invitaţi speciali la această competiție vor fi Mihai Petre, recunoscut pentru apariţiile sale la emisiunea “Dansez pentru tine“, dar şi “Piticul” de la formaţia de break dance, Simplu, formaţie închegată tot la CCS Piteşti.

dans-200x200La acest eveniment vor participa peste 3000 de dansatori din toată ţara, cu preponderenţă din Timişoara, Bucureşti şi Iaşi. Singura reprezentantă din judeţul Argeş este echipa Star Fix, cea care organizează acest eveniment.

Preţul de intrare este de 13 lei.

Premiile oferite constau în medalii, diplome, pachete pentru sportivi, iar pentru locul I va fi oferită o sumă de bani, între 6 şi 10 milioane.

Dan Ionescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Piteşti a precizat că acest eveniment are un buget aproximativ de 80.000 de lei.

Directorul adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Argeş, Adrian Bughiu a apreciat acest proiect ca fiind unul de mare anvergură, unul dintre cele mai mari la care DJST a participat. De asemenea, Bughiu a mai precizat că un astfel de concurs nu este destinat numai iubitorilor de dans sportiv, ci şi celorlalţi. “Nu trebuie să fi fan al dansului pentru a veni la Sala Sporturilor” a declarat directorul adjunct al DJST.

Sari la conținut