20 mai 2024
Revista Presei

Solistul piteştean a lansat o piesă nouă: Children of the Night. Redevino copil, cu Randi!

  • Curierul Zilei, 20.11.2013

 Piteşteanul Andrei Ropcea – Randi, cum îl ştiu fanii – a lansat, de curînd, alături de Marius Moga şi DJ Antoine, o piesă nouă, intitulată Children of the Night. Puternică, atît ca sound, cît şi ca mesaj, este genul de piesă care vorbeşte despre capacitatea de a rămane mereu copil, chiar dacă trecerea timpului te maturizează.

Timpul este o unitate abs­tractă, pe care n-o poţi vedea, n-o poţi atinge sau simţi şi de a cărei trecere cîteodată uităm. Copilul de odinioară este dintr-o dată adult, iar adul­tul are mai multe chei: de la maşină, de la birou sau de la casă. Deschide multe uşi, la pro­priu şi la figurat, însă uită de cele mai multe ori s-o deschidă pe cea către suflet, către copilărie. Aceasta este povestea piesei Children of the Night, una simplă, dar intensă.

„Muzica vindecă orice“

Este vorba de regăsirea copilului din tine, de a trece prin viaţă în fiecare clipă cu bu­curia sinceră şi neobosită a copilului care se joacă. „Muzica este singura care reuşeşte să unească oameni din puncte îndepărtate ale lumii, atît de diferiţi şi totuşi la fel, prin i­dea­luri şi dorinţe. Cred că muzica are pute­rea să vindece orice: sentimente, boli, sufle­te şi atitudini“, a declarat Randi. Children of the Night este imboldul de care avem nevoie pentru a scoate la iveală copilul din noi, care cu inocenţă, bunătate şi sinceritate poate schimba lumea. DJ Antoine este cunoscut la nivel mondial pentru hiturile Welcome To St. Tropez şi Ma Chérie. El a intrat de curînd în cel mai important DJ top mondial, alcătuit de revista DJ Mag.
Children of the Night va fi inclusă atît pe cel de-al patrulea album al trupei Morandi, cît şi pe albumul Sky is the limit, semnat DJ Antoine.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut