12 iulie 2024
Revista Presei

Se lansează competiţia „Bursa Tânărului Cercetător”! 15.000 de euro pentru un singur bursier

  • Ziarul Argeşenilor,7.01.2014

tineri

Tinerii absolvenţi de liceu, cu rezultate excelente, respectiv să fi obţinut premiile I, II, III, medalii de aur, argint, bronz la olimpiadele internaţionale ori în competiţii internaţionale/globale de inovare vor fi angrenaţi într-o competiţie lansată de Ministerul Educaţiei intitulată Bursa Tânărului Cercetător.

Această inţiativă vine pentru a sprijini acest domeniu esenţial pentru dezvoltarea României. Ministerul Educaţiei a transmis un comunicat prin care a anunţat: „Prin acordarea acestor burse dorim să-i stimulăm pe tinerii performanți să-și continue studiile universitare în țară și să se integreze în grupuri de cercetare performante din universități sau din laboratoare de cercetare din România.”.

Cuantumul bursei este de 15.000 euro/echivalent lei, pentru întreaga perioadă de acordare a bursei (24 de luni) și se acordă suplimentar suma de 2.000 euro/echivalent lei pentru participarea la evenimente științifice internaționale, de referință, în domeniul ales de către tânărul/tânăra cercetător/cercetătoare pentru activitatea de cercetare.

Pentru perioada de prelungire a bursei (maximum 18 luni), cuantumul bursei este de maximum 10.000 euro/echivalent lei, respectiv 1.000 euro/echivalent lei pentru participarea la evenimente științifice internaționale. Cererile se primesc în regim continuu, până la 1 februarie, iar evaluarea se va realiza în perioada 16 – 28 februarie. Rezultatele vor fi anunţate pe 3 martie 2014.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut