20 iulie 2024
Revista Presei

RIO DE PITEȘTI!

  • ePiteşti, 29.01.2014

Daniel Ionescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Pitești, a participat astăzi la prima conferinţă de presă organizată în noul an de Direcţia Județeană pentru Sport şi Tineret Argeş. A fost pentru el o bună ocazie să prezinte proiectele pentru 2014 ale instituției pe care o conduce.

Printre altele, Ionescu a precizat că îşi doreşte să antreneze cât mai multe persoane în evenimente de amploare. Spre exemplu, într-un carnaval stradal. „Am cerut un buget mai consistent pentru a ne putea desfăşura activitatea şi vrem să facem un carnaval stradal, mult mai mare decât acum câţiva ani. Vrem să scoatem toată lumea pe stradă!”, a afirmat Daniel Ionescu, probabil cu gândul la spectaculosul și aglomeratul carnaval din Rio de Janeiro (Brazilia).

Ca şi în anii precedenți, participanții la carnaval vor fi costumaţi şi vor defila pe traseul Rectorat-Centrul Piteștiului-Casa de Cultură a Studenţilor. Data când va avea loc carnavalul încă nu a fost stabilită.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut