Rezultate finale la etapa judeteana a Olimpiadei de Matematica

La liceu, jale!…
Etapa judeteana a Olimpiadei de Matematica din 19 martie nu i-a prins in cea mai buna forma pe elevii de la C.N.V.V., dovada fiind rezultatele mai putin imbucuratoare pe care le-au obtinut. Doar la clasele a IX-a si a X-a, participantii au reusit sa adune mai mult de 10 puncte. La clasa a XII-a nu au existat calificati la judet. La clasa a IX-a, unde au participat elevi pregatiti de prof. Constantin Sorescu, cel mai bun rezultat l-a obtinut Tiberiu Stefan Uta – 17 p, urmat de Toni Badea – 11 p, Laura Pauna – 11 p si Romulus Ruja – 10 p. La clasa a X-a, rezultate mai bune au obtinut doi elevi pregatiti de prof. Constantin Nicolau: Alexandru Petrut Matei – 10 p si Roxana Diana Onea – 10 p.

Gimnaziul, ceva mai bine pregatit

Dintre elevii de gimnaziu care au participat la olimpiada, cele mai bune rezultate la nivel de municipiu s-au obtinut la clasa a VI-a, urmate de a VII-a. Astfel, la a V-a, cele mai mari punctaje le-au avut elevii de la Scoala „Mircea cel Batran”, pregatiti de prof. Adriana Nita: Vlad Marin Ungureanu – 9,5 p si Ioana Alexandra Bratu – 9 p. Din cadrul aceleiasi scoli si sub indrumarea aceluiasi profesor au fost si elevii de la clasa a VI-a cu cele mai bune rezultate: Ioan Radu Stan – 19 p; Daria Miristean – 16 p; Raluca Elena Sabie – 16 p. Un punctaj incurajator a obtinut si Emanuel Petrache, de la Scoala „Armand Calinescu” (prof. indrumator Luminita Anghel) – 9 p.

Un singur elev de clasa a VII-a a primit mai mult de 10 puncte. Este vorba de Sebastian Mihai Badea, de la Scoala „Mircea cel Batran” (pregatit de prof. Nicolae Nita) – 10,5 p. La clasa a VIII-a, cea mai mare nota a fost a elevei Maria Raluca Olteanu, de la „Mircea cel Batran” (prof. Adriana Nita) – 13,5 p. Au urmat Carla Alexandra Linte, de la Scoala „Carol I” (prof. Adriana Profeanu) – 10 p si Alexandru Enache, de la „Armand Calinescu” (prof. Vasile Uleanu) – 9 p. Din pacate, anul acesta nu avem calificati la etapa nationala, dat fiind ca rezultatele sunt asa cum sunt. Poate la anul…

Sursa: Ziare.com

Facebook
Facebook
fb-share-icon
Instagram