20 mai 2024
Revista Presei

Planurile Ioanei Mincă în noul an

Ziarul Argesul, 08.01.2015

minca-tenisDeţinătoarea Master-ului în Circuitul Tennis Europe la categoria 16 ani, campioană naţională la simplu şi dublu la U16, piteşteanca Ioana Mincă  (16 ani) a jucat în sezonul ce tocmai s-a încheiat mai mult turnee internaţionale ITF de Grad 2 în Suedia, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Tunisia, Egipt şi Israel, unde a obţinut o serie de rezultate foarte bune.

„Am schimbat absolut tot, începând cu jocul meu, cu atitudinea şi echipa. De anul trecut echipa cu care mă pregătesc este una profesionistă. Lucrurile au început să se aşeze şi situaţiile grele le privesc ca pe nişte provocări. Din toate încerc să învăţ cât de mult pot”, ne-a spus cel mai bun produs al tenisului juvenil piteştean din ultimii ani.

În top 100 mondial

Pentru sezonul care vine, Ioana Mincă îşi doreşte să joace din ce în ce mai bine şi să acceadă în top 100 mondial ITF (acum se află pe locul 140). Şi nu în ultimul rând, doreşte ca familia să-i fie alături aşa cum a fost şi până acum, fiindcă fără sprijinul părinţilor nu ar fi reuşit nici măcar să viseze la succesul ei în sportul alb, probabil unul dintre cele mai frumoase sporturi din lume.

Ioana Mincă a subliniat importanţa implicării familiei în traiectoria pe care a avut-o în tenis: „Familia este cea mai importantă pentru mine, succesul meu este rezultatul muncii, al talentului meu şi al dragostei familiei mele. Cel mai frumos lucru pentru mine este să-i văd aşteptându-mă la aeroport, iar eu întorcându-mă victorioasă”.

Ambiţiile Ioanei Mincă pentru pentru anul care tocmai a început sunt din ce în ce mai mari, iar pentru sezonul ce vine speră să progreseze din ce în ce mai mult, astfel încât să prindă cel puţin un turneu de Mare Slam şi să ajungă cât mai sus. „Îmi doresc să joc mai multe turnee la seniori şi să dobândesc o constanţă mai mare în joc”, a încheiat Ioana.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut