5 decembrie 2023
Revista Presei

Piteşteanca se pregăteşte de duel! Fanii Iuliei Dumitrache sunt provocaţi de artistă

  • Ziarul Argeşenilor, 18.11.2013

Piteşteanca Iulia Dumitrache, ce a trecut de preselecţii în show-ul Vocea României, se pregăteşte să intre la duel. În funcţie de această probă vom vedea dacă simpatica solistă va trece mai departe, iar cariera ei va fi „în linie dreaptă”.

Carismatica artistă are emoţii înainte de duel, însă a lansat pe Facebook o campanie prin care doreşte să afle părerile prietenilor virtuali, dar totodată să afle şi care ar fi curiozităţile în ceea ce o privesc. Astfel, Iulia vrea să le răspundă live, înregistrându-se, iar mai apoi să publice respectivul filmuleţ pe acelaşi site de socializare.

iulia dumitrache

„…pentru că mai sunt câteva zile până la duelul meu vă spun încă odată că abia aştept să îmi spuneţi părerile voastre! După duel o să am mare nevoie de ajutorul vostru aşa că îmi doresc să mă cunoaşteţi mai bine! Iar pentru asta m-am gândit să fac un video în care să răspund la toate întrebările voastre. Aşa că ori le puneţi aici ori într-un mesaj privat le aştept cu mare drag până diseară.”, a fost textul postat de Iulia Drumitrache pe pagina persoanală de Facebook.

iulia (1)

Vă reamintim că tânăra a întors toate scaunele în show-ul Vocea României, iar piteşteanca a ales să meargă mai departe în echipa Loredanei Groza. „Este un artist care mereu s-a reinventat, cântă absolut orice gen de muzică, iar experienţa ei de scenă este una foarte mare. Toate acestea m-au făcut să o aleg pe ea”, îşi justifica alegerea făcută în show Iulia Dumitrache.

dumitrahce.iulia

Sari la conținut