24 iulie 2024
Revista Presei

O fetiţă din Câmpulung, „copilul reggae” în muzică! Ce mare artist a spus asta

  • Ziarul Argeşenilor, 21.11.2013

În urmă cu câteva momente, la Antena 1, pe scena de la Next Star, un show în care sunt prezentaţi cei mai talentaţi copii de peste tot din ţară, a urcat copilul minune sau “copilul reggae”, cum a fost numită de unul dintre membri juriului, Connect-R, impresionat de modul de interpretare al fetiţei.

mariuca.enache.3

Măriuca Enache este o fetiţă în vârstă de doar 8 anişori, din Câmpulung, judeţul Argeş. A interpretat într-un stil unic piesa “Memories”, a lui Nicole Cherry. “Mamă, e foarte bună”, “Este copilul reggae, copilul Jamaican!”, au fost câteva dintre exclamaţiile din timpul prestaţiei sale.

mariuca enache4

Cu riscul de a nu supăra ceilalţi concurenţi, Lora a declarat totuşi că Măriuca va fi clar favorita ei din această seară, de la Next Star. “Nici nu ştii câte camioane de bucurie şi veselie ai vărsat aici în această seară”, i-a spus Maria Cârneci micuţei argeşence. Lora şi-a explicat decizia de a o numi pe Măriuca Enache preferata ei: “Are nişte nuanţe la vârsta ei în voce pe care nu le-am mai văzut la nimeni în acest concurs până acum”.

mariuca enache5

Măriuca are 8 ani, dar are déjà un album, iar juraţii au primit câte unul cadou. Mai mult decât atât, fiecare avea câte o dedicaţie specială. Lui Pepe i-a scris pe CD-ul cadou: “Pepe, un latino lover/ Sper să mă înveţe clar/ Nu să cuceresc băieţii/ Ci să fiu un next star”, iar dedicaţia pentru Dan Negu a fost şi mai interesantă de atât: “Negrule, la cât ţipi în emisiune/ Te provoc să cânţi pe bune/ Eu am multe melodii/ Vei primi şi like-uri mii!”.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut