6 decembrie 2023
Revista Presei

Marele Premiu “Ion Luca Caragiale” obţinut de elevii din Mioveni

  • Argeşul, 18.02.2014

Micii actori premianţi

Trupa “Micii actori” de la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni a obţinut Marele Premiu la a XVII-a ediţie a Concursului interjudeţean de interpretare artistică a personajelor caragialiene “Caragiale – contemporanul nostru” organizat la 15 februarie în judeţul Prahova. În cadrul competiţiei s-au întrecut elevi cu vocaţie teatrală din Prahova, Argeş, Teleorman, Buzău şi Bucureşti.

Elevii premiaţi din Mioveni sunt în clasa a IV-a A. Din trupa “Micii actori” fac parte: Alexia Tache, Alexandru Bădulescu, Luca Ionescu, Antonia Rizescu, Andreea Iţă, Magdalena Năstase, Alexandra Olteanu. Îndrumaţi de profesoara Daniela Stoica, copiii au interpretat schiţa “Vizită” de I.L. Caragiale. Pentru evoluţia lor, ei au cucerit Marele Premiu, premiul pentru costume şi trei premii pentru interpretare. Participarea la acest concurs le-a oferit elevilor posibilitatea de a vizita Mănăstirea Dealu, Mănăstirea Viforâta şi Catedrala din Târgovişte.

Trupa de la Mioveni mai are în palmares premiul I şi medalia de excelenţă obţinute la Concursul internaţional de interpretare “Eco Artist” 2013, Marele trofeu al Festivalului naţional de teatru “Scena talentelor” şi multe alte premii obţinute la alte competiţii de gen.

Sari la conținut