19 mai 2024
Revista Presei

Maia Morgenstern în „Mecanica Inimii“

Curierul Zilei: 19.02.2015

7-3Teatrul Bulandra va prezenta, la Piteşti, un spectacol de teatru cu o distribuţie de zile mari. Este vorba despre spectacolul „Mecanica Inimii“, care îi aduce pe scenă pe actorii Maia Morgenstern, Marius Manole, Marian Rîlea, Medeea Marinescu şi Şerban Pavlu. Piesa se va juca, luni, 16 martie, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti. Biletele s-au pus deja în vînzare, preţul unuia fiind de 80 de lei, în prima parte a sălii, şi de 60 de lei, în cea de-a doua parte a acesteia.

O adaptare după cartea lui Mathias Malzieu, în viziunea regizorală a lui Chris Simion, iar textul spune povestea unei iubiri atipice. Este povestea lui Jack, un băieţel născut în cea mai friguroasă zi, cu inima îngheţată, căruia o moaşă un pic nebună, Madeleine, i-a montat la ini­mă un ceas, pentru a o ajută să funcţioneze. El nu are voie să se îndrăgostească, fiindcă tic-tac-ul s-ar putea opri oricînd. Totuşi, se îndrăgosteşte de cîntăreaţa Acacia, îşi înfruntă rivalul, pe Joe şi pleacă în lume însoţit de ceasornicar să o găsească.

Chris Simion este un dramaturg şi regizor cunoscut, foarte îndrăgit în Bucureşti şi în ţară, pentru spectacolele atent gîndite şi lucrate. Iată una din replicile piesei care descrie exact situaţia prezentată pe scenă: „O să plăteşti cu multă sufeinţă întreaga bucurie care te cuprinde cînd iubeşti. Şi, cu cît vei iubi mai mult, cu atît durerea pe care o vei simţi va fi şi mai ascuţi-tă. Mecanica inimii tale va sări în aer! Eu ţi-am pus ceasul, aşa că ştiu pe dinafară cît poate duce. Dar nu este destul de voinic să îndure chinurile dragostei. Viaţa merge înain­te, dar asta nu înseamnă să fi întru-totul de acord cu ea“. Este o piesă despre dragoste, despre neputinţă, despre puterea de a fi tu, despre puterea de a visa. Un basm pentru adulţi, o metaforă frumoasă.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut