Juniorii lui Bogdan Vişan luptă pentru cîştigarea campionatului. SCM Piteşti s-a calificat în finală

  • Curierul Zilei, 20.05.2014

 Juniorii de la SCM Argeşul Piteşti au mari şanse de a cîştiga campionatul naţional în acest an. Grupa 2003, pregătită de antrenorul Bogdan Vişan, s-a ca­lificat în finala Campionatului Naţional de Juniori E, care va avea loc la sfîr­şi­tul acestei săptămîni.

Acum cîteva zile pe terenurile sintetice ale stadionului Nicolae Dobrin a avut loc faza zonală a acestei întreceri. În această fază a competiţiei au participat 24 de echipe, împărţite în şase grupe de cîte patru. SCM Piteşti a fost repartizată în grupa a patra, a­lături de CS Dinamyk Craiova, ACS Dimsoft Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş. Timp de două zi­le, fiecare a jucat cu fiecare, iar primele două clasate din fiecare grupă au obţinut calificarea la tur­­neul final. SCM Piteşti a în­re­gistrat la această întrecere do­uă victorii şi un egal, terminînd gru­pa pe locul secund. Alb-vio­leţii au învins cu 2-0 pe ACS Dimsoft Bucureşti şi cu 5-1 pe Gaz Me­tan Mediaş şi a pierdut cu 0-2 în faţa oltenilor de la CS Dinamyk Craiova, care aveau să termine întrecerea fără înfrîn­ge­re. As­tăzi, la Federaţia Română de Fotbal va avea loc tragerea la sorţi pentru turneul final, iar me­ciurile în care se va juca cu tro­feul pe masă vor avea loc vi­neri, sîmbătă şi duminică.

Şi juniorii D merg mai departe

Tot la sfîrşitul acestei săptă­mîni, şi echipa de juniori D pre­gătită de Mihai Ianovschi a dis­putat meciul tur din cadrul etapei judeţene. SCM Piteşti a întîlnit în deplasare pe FC Voluntari, re­pre­­zentanta judeţului Ilfov din cam­­­pionatul naţional. La capătul unui joc pe care l-au controlat de la un capăt la altul, fotbaliştii ar­geşeni născuţi în 2001 au reuşit să se impună în deplasare cu 6-2. Returul este programat as­tăzi, la ora 17, pe terenul sintetic al sta­dionului Nicolae Dobrin.

Campioni judeţeni la juniori C

SCM Piteşti este în cărţi pen­tru un loc pe podium şi la juniorii C. Fotbaliştii născuţi în 1999 pre­­­­gătiţi de antrenorul Mihai A­riciu a cîştigat campionatul ju­de­ţean şi se pregăteşte în a­ces­te zile pentru participarea la tur­neul zonal. Oraşul care va găz­dui zo­na va fi stabilit în aceste zile de FRF. Obiectivul arge­şe­ni­lor la a­ceastă întrecere este să a­jungă în fazele superioare ale în­tre­ce­rii.

Facebook
Facebook
fb-share-icon
Instagram