23 aprilie 2024
Revista Presei

Iulia Dumitrache i-a lăsat un mesaj emoţionant prietenei sale, Gina Pistol

  • Ziarul Argeşenilor, 9.12.2013

A fost fanul ei numărul 1 în cursa pentru titlul de „Vocea României”! Din păcate, Iulia Dumitrache a părăsit concursul ediţia trecută, când Loredana Groza a ales să meargă mai departe un alt concurent, care avea probleme locomotorii şi pentru care mulţi fani ai Iuliei au acuzat-o pe vedetă că a ales un caz social în locul unei voci cu adevărat bune.

S-a tot discutat despre fanul aşa zis „de lux” al Iuliei Dumitrache, concurenta ce îşi are originile în Piteşti. Aceasta a explicat că Gina Pistol îi este prietenă, nu „un fan de lux”, şi s-au cunoscut la un concert. Nu se văd foarte des, însă sunt prietene bune. Gina Pistol i-a făcut o surpriză Iuliei şi a susţinut-o şi în cadrul concursului „Vocea României”.

Astăzi este ziua iepuraşului Playboy, astfel că Iulia Dumitrache i-a lăsat şi o urare pe Facebook: „Azi este ziua ei! Este ziua prietenei mele care m-a susţinut atunci când am avut nevoie şi alături de care am petrecut nişte momente foarte frumoase! La mulţi ani Gina Pistol. Eu, motănelul Jack şi Alex Nicolae te pupăm şi îţi dorim ca toate dorinţele să ţi se îndeplinească!!!”.

iulia si gina la multi ani

Sari la conținut