16 iulie 2024
Revista Presei

Instituţia piteşteană a avut o activitate intensă. 342 de spectacole, anul trecut, la Davila

  • Curierul Zilei, 15.01.2014

 Teatrul Al. Davila din Piteşti a avut un an 2013 bogat în spectacole, partici­pări la festivaluri şi premii. Directorul acestei instituţii, Seva­stian Tu­dor, ne-a spus că anul trecut s-au jucat pe scena piteşteană 342 de spectacole, dintre care 117 la secţia dramă, 35 la Estradă, 110 la Aşchiuţă, iar restul la Fanfară şi Corul Ars Nova. Cel mai văzut spectacol a fost „O noapte furtunoasă“, care a fost jucat de 19 ori.

Mai multe premii la festivaluri

Teatrul are 18 spectacole în repertoriul actual, iar în 2013 au fost prezentate 13 premiere dintre care 6 la dramă, 3 la estradă şi cîte două la Aşchiuţă şi Corul Ars Nova. De asemenea, au fost organizate 4 festivaluri, cel al Teatrului de Studio, cel de Mu­zică Corală, Festivalul Fanfarelor şi Festivalul Teatrului pen­tru Copii Aşchiuţă. Actorii piteşteni au participat la festivaluri de teatru din Bulgaria, Serbia, Macedonia, Turcia şi Grecia şi au obţinut mai multe premii. Directorul Sevas­tian Tudor a ţi­­­-nut să remarce activitatea deo­sebită a actriţei Luminiţa Borta, care a jucat a­nul trecut în 43 de spectacole şi a regizat „Jurnalul unui nebun“, care s-a bucurat de succes. De asemenea, alţi actori ca Mirela Popescu, Adrian Duţă, Puiu Măr­gescu, Emilian Cortea şi Dan Ivănesei au fost menţionaţi de conducerea teatrului pentru activitatea lor pe parcursul anului 2013. Sevastian Tudor s-a declarat mulţumit de anul 2013 şi a precizat că au avut loc mai multe deplasări în mai multe o­raşe, dar şi localităţi din judeţul nostru şi că, pe lîngă manifestările proprii, teatru a mai găzduit şi alte 40 de spectacole în cadrul unor festivaluri, de exemplu. Anul 2014 a început în forţă la teatru şi va continua la fel, conducerea promiţînd spectacole de calitate pentru publicul piteştean.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut