12 iulie 2024
Revista Presei

Facultatea de Sport, campioană naţională universitară Sportivii piteşteni, cei mai buni din ţară!

  • Curierul Zilei, 3.06.2014

 Facultatea de Sport a Universităţii din Piteşti a făcut, ieri, bilanţul Campionatelor Naţionale Universitare care au avut loc în acest an. La eveniment au participat sportivii medaliaţi la aceste întreceri, conducerea Facultăţii de Sport, rectorul Universităţii Piteşti, Ionel Didea, şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău.

După competiţiile desfăşurate în acest an, Universitatea din Piteşti a fost desemnată cea mai bună universitate din ţară. Studenţii piteşteni au devenit campioni la baschet, atletism, handbal feminin şi kem­po. Pe treapta secundă a podiumului s-a clasat secţia de înot, iar medalii de bronz au obţinut handbalul masculin şi judoul. Echipa de baschet masculin care a cîştigat medalia de aur este compusă din 13 studenţi, iar de pregătirea ei s-au ocupat antrenorii Leonard Fleancu şi Florin Cojanu. Cei 10 sportivi de la atletism au obţinut 11 medalii de aur, 4 de argint şi 3 de bronz. De pregătirea echipei s-au ocupat decanul Liliana Mihăilescu, Bogdan Vîlcu, Constantin Gheorghe şi Liviu Mihăilescu. Echipa de handbal feminin, care a devenit campioană după ce a învins în finală Universitatea Constantin Brîncuşi, din Tîrgu Jiu, este pregătită de prodecanul Paul Mihăilă şi Victor Neagu, preşedintele clubului universitar. Echipa de kempo, care a devenit campioană a cîştigat o medalie de aur, două de argint şi una de bronz şi este antrenată de Emilian Rabolu. De pregătirea secţiei de nataţie, care a luat argintul, s-a ocupat Carmen Manole, iar de ce­le de judo şi handbal băieţi, care au luat bronzul, s-au ocupat Emilian Rabolu respectiv Paul Mihăilă şi Victor Neagu. Secţia de ski, care nu a reuşit să termine pe podium, este antrenată de Daniel Roşu.

„Cel mai bun ambasador al universităţii“

Rectorul Universităţii din Piteşti i-a asigurat pe sportivi că îi va sprijini şi de acum îna­inte: „La Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport putem vorbi de excelenţă. Este cea mai bună facultate de sport din ţară. Avem o generaţie de excepţie şi un corp profesoral foarte bun. Chiar am comandat o vitrină la Rectorat pentru a pune medaliile cîştigate de ei, însă se pare că ea va fi neîncăpătoare pentru rezultatele lor. Facultatea de Sport este cel mai bun am­basador al Universităţii“, a spus Ionel Didea.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut