12 iulie 2024
Revista Presei

EXCLUSIV! De la X Factor, la ziarul Top! Piteşteanului care a trecut de prima etapă la X Factor îşi propune să îl convingă şi pe Bitman că are o voce bună

  • Top, 24.10.2013

A trecut de prima etapă la X Factor, a primit doi de “Da”, iar acum rămâne să îl convingă şi pe Dan Bitman, cel de-al treilea jurat, că merită să meargă mai departe. Robert Velişar, cunoscut sub numele de Roby, este bucuros că a mers mai departe şi îşi doreşte cu orice preţ să reuşească în muzică, acesta fiind în acest moment membru într-o trupă din Piteşti, Scorpion. Despre experienţa sa muzicală, dar şi despre multe altele, în interviul următor.

dorinaveklisaer

„Publicul era în faţa mea în picioare, aplauda şi simţeam că voi trece mai departe“

– Ce ai simţit când ai văzut că ai fost acceptat să mergi mai departe în etapa următoare X Factor, primind 2 de Da?

În timp ce cântam, juraţii păreau mulţumiţi şi nu am crezut, până în ultimul moment, că Bittman va zice nu. Totuşi îl respect pe Dan Bittman, cânt multe melodii de-ale lui, din punctul meu de vedere face parte din marile voci ale României şi nu cred că nu i-a plăcut ceea ce am cântat eu. Explicaţia lui a fost legată mai mult de stativ. Este o senzaţie unică să treci mai departe la X Factor, am fost foarte mulţumit că publicul era în faţa mea în picioare, aplauda şi simţeam că voi trece în etapa următoare.

– Crezi că o să reuşeşti să îl convingi şi pe Dan Bitman, cel de-al treilea jurat, acesta spunând la preselecţii că va trebui să te străduieşti să îl convingi?

După cum am văzut sunt foarte mulţi concurenţi buni şi sigur va fi greu. Sper să-l fac pe Dan Bittman să mă accepte şi în cealaltă etapă.

– Concurenţilor le este teamă de Cheloo, iar tu se pare că i-ai plăcut foarte mult acestuia. Cum îţi explici?

Probabil felul meu de a cânta şi a mă comporta pe scenă, au fost pe placul lui.

– Ce înseamnă pentru tine din punct de vedere profesional participarea la acest concurs?

Din punct de vedere profesional participarea la X Factor cred că este o mare realizare şi totodată o experienţă să cânţi în faţa unui public numeros pe o scenă imensă, într-o emisiune televizată, dar şi în faţa celor 3 vedete.

De 2 ani, membrul trupei Scorpion, condusă chiar de tatăl său

– De la ce vârstă cânţi, care este experienţa ta muzicală până la acest moment?

Cânt de când eram foarte mic. Am primit o chitară de la tatăl meu şi de atunci muzica ocupă un loc important în viaţa mea. Urmez cursurile şcolii populare de arte din Piteşti, având ca profesor de canto pe doamna Adina Sima sub îndrumarea căreia am participat la diferite concursuri în ţară unde am obţinut rezultate deosebite. De asemenea, experienţa muzicală am dobândit-o şi împreună cu trupa Scorpion, al cărei membru sunt, participând la diverse evenimente.

– Povesteşte despre formaţia la care cânţi şi despre colegii tăi.

De aproape 2 ani sunt membrul trupei Scorpion, trupa condusă chiar de tatăl meu. Este o formaţie de cover (blues, rock, pop, soul, jazz, etno, muzică de petrecere şi alte genuri), cu care merg la diverse evenimente prin toată ţara. Ca membri ai trupei mă pot mândri cu: Gabriela Argeşanu (muzică de petrecere), Andreea (muzică uşoară), Cătălin (acordeon), Petrus (clape) şi tatăl meu, Costel Velişar, percuţie şi chitară bass.

Idolul său este Michael Buble

– Care este idolul tău în materie de muzică?

De când mă ştiu am îndrăgit mai multe genuri muzicale (swing, jazz, pop, blues, rock) şi de aici vă pot enumera mulţi artişti care îmi plac. Totuşi principalul artist pe care îl urmăresc de fiecare dată cu mult interes este Michael Buble.

– Ce stil muzical consideri că ţi s-ar potrivi cel mai mult şi ar trebui să se mizeze pe acest lucru în etapa următoare la X Factor?

Şi în etapa următoare consider că orice gen muzical interpretat corect va avea success.

– Cum te vezi peste 5 ani?

Este o întrebare la care nu m-am gândit, dar vă pot spune că în viitorul apropiat, după ce voi termina liceul, voi merge la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

– Ce spun colegii tăi despre pasiunea ta, muzica?

Dacă vorbim despre concursul X Factor, pot spune că am primit multe aprecieri de la toţi colegii şi prietenii mei. După emisiune am primit foarte multe mesaje şi de la necunoscuţi din toată ţara. Încă odată vreau să le mulţumesc.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut