3 decembrie 2023
Revista Presei

După „Plec pe Marte“, Smiley lansează un nou album „Acasă“ are videoclip pe măsură!

  • Curierul Zilei, 5.11.2013

După albumul „Plec pe Marte“, lansat în 2010, interpretul Smiley va scoate pe piaţă unul nou, ce se va numi „Aca­să“. Lansarea oficială va fi pe 21 noiembrie, împreună cu Gazeta Sporturilor şi cu difuzarea videoclipului.

 7-4„Albumul l-am creat zîmbind, aşa cum îmi place să fac muzica şi să trăiesc. Nu e unul simplu, ci o dezlănţuire creativă, cu 17 poveşti muzicale, cu trăiri nenumărate, de la bucurie pură, la senzaţia de liber­tate şi pînă la nostalgie sau dor. Sper ca Acasă să fie un album pe care să-l ascultaţi cu plăcere nu doar acum, ci şi peste o lună, un an sau zece. Vreau să-l simţiţi la fel de optimist, de emoţionant şi de bogat în trăiri şi semnificaţii. Atît video­cli­pul, cît şi piesa vă vor face să zîm­biţi, ceea ce e o mare bucurie pen­tru mine. Vreau să vă reamintească să visaţi, să fiţi mai optimişti şi mai încrezători în forţele proprii“, a spus Smiley. Interpretul are şi un nou videoclip pentru piesa ce dă titlul al­bumului, realizat de HaHaHa Video Production. În clip, interpretul este în mijlocul lui nicăieri, trăgînd un că­rucior, spre o destinaţie doar de el ştiută şi se opreşte într-o pădure, în faţa unei construcţii neobişnuite, ca­re se transformă într-o casă.

Apare şi un magician, precum cei din poveşti, dar şi alte personaje. Prietenia dintre cei implicaţi în ridicarea căsuţei dă promisiunea unui final de basm.

Sari la conținut