4 decembrie 2023
Revista Presei

Dana Săvuică a făcut în Piteşti dezvăluiri despre viaţa ei de model!

  • ePiteşti, 23.10.2013

Dana Săvuică, fost model, în prezent femeie de afaceri în domeniul modei, a fost astăzi în Piteşti. Ea a participat la prezentarea unui târg de haine şi încălţăminte care se va deschide mâine la Casa Cărţii.

Cu această ocazie, Dana Săvuică a vorbit şi despre experienţa sa ca model. “În anii ’90 eram model la casa de modă “Venus”, a Zinei Dumitrescu. Zina Dumitrescu participa des la târguri de haine şi era foarte dură, le spunea direct în faţă producătorilor dacă aveau probleme legate de calitate. Îi critica direct. Noi purtam haine româneşti la prezentări şi era importantă calitatea.

Apoi am avut o casă de modă şi veneam des în Piteşti, de unde am avut mereu de ales fete frumoase pentru prezentări. Ulterior, m-a atras ideea de a intra pe piaţă cu un brand propriu, iar acum sunt 12 firme din România care lucrează pentru brandul Dana Săvuică. Prin intermediul a două portaluri am vânzări foarte bune în Europa, inclusiv în Rusia”, a spus Dana Săvuică.

Târgul din Piteşti este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Constanţa, în colaborare cu Camera de Comerţ și Industrie Argeş, şi va fi deschis până duminică, 27 octombrie.

Sari la conținut