Cât de bine arată manechinul pe care-l vrea Botezatu la Bucureşti! L-a văzut la „Culorile Toamnei”

  • Ziarul Argeşenilor, 30.11.2013

Festivalul de Modă „Culorile Toamnei”, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti l-a adus pe designerul Cătălin Botezatu din nou în judeţ. Ca de fiecare dată, modelele care urcă pe podium intră în vizorul creatorului de modă.

ovidiu6

În nenumărate rânduri, Botezatu a ales piteştence pentru Bucureşti, care să îi prezinte colecţiile, chiar de la „Culorile Toamnei”, tocmai de aici şi înghesuiala multora dintre acestea să urce pe scena Festivalului Studenţesc de Modă. De data aceasta un manechin a avut acest noroc pentru că, „umblă vorba prin târg”, că deja s-a încheiat un contract cu un model din Sibiu, pe numele său Ovidiu, pentru a-l lua în echipa sa.

dgrhft

Pe Ovidiu la plăcut din prima clipă. Designerul s-a interesat imediat cine l-a adus la Festival şi se pare că a vorbit şi de un eventual contract cu frumosul model. La premiere aflăm că a obţinut premiul I, pentru cel mai bun manechin al festivalului. Băiatul face modeling de circa un an şi jumătate, în Sibiu.

ovidiu5

„Am participat considerând că este un festival plăcut, frumos. Mărturisesc că am evut emoţii, dar asta pentru că a fost Cătălin Botezatu în juriu. Altfel, dacă era o prezentare ca oricare alta nu aveam, având în vedere câte astfel de evenimente am în spate. Am reuşit să îmi stăpânesc emoţiile, să mă concentrez şi a fost bine”, ne-a declarat Ovidiu.

Ceea ce mulţi nu ştiau despre manechin, acesta este legitimat la o şcoală sportivă din Sibiu, făcând de doi ani culturism, de aici şi trupul bine lucrat.

Facebook
Facebook
fb-share-icon
Instagram