20 iulie 2024
Revista Presei

CARTE, FILM ȘI CIOCOLATĂ – ANIA CAZAN L-A ADUS ÎN PITEȘTI PE FĂT FRUMOS DIN VAMĂ

ePitesti.ro – 22 februuarie 2015

ANIA-DANA-CAZAN-LANSARE-CARTE-7Ania Dana Cazan și-a lansat cea de a cincea sa carte, „Făt Frumos din Vamă”. Evenimentul a avut loc vineri seara la ceainăria „La librărie, mon cher”, din Pitești, în prezența unui public numeros.

„Este o carte destul de muncită, destul de gândită. Mesajul? Să iubiţi, să iubiţi, să fiţi fericiţi și să fiţi norocoşi.”, a spus Ania, vizibil emoționată.

„Acest volum este pe sufletul fiecăruia dintre dumneavoastră, pentru că, de fapt, fiecare se regăseşte în câte-un rânduleţ”, a afirmat, la rândul ei, poeta Allora Albulescu, prezentă la lansarea cărţii. „Ce mi-a plăcut este faptul că o găseşti pe Ania cu limbajul ei frust, cu limbajul ei fără perdea, la un momendat cu bip-urile care şi ele au rolul lor. Ania este exponentul unei generaţii deschise, a unei generaţii care, sub aparenţa superficialităţii, a unei aparențe spumose, ușor facilă, ușor roz, îşi pune probleme existenţiale.”, a completat poeta.

Lansarea a inclus și un scurt film de prezentare a cărții.

Tânăra scriitoare le-a oferit participanților câte o carte cu autograf. A primit în schimb de la admiratorii săi, așa cum a fost „înțelegerea”, ciocolată. Ciocolată, dar și frumoase buchete de flori.

Pentru cine nu știe, precizăm că Ania este fiica speologului și scriitorului Gabriel Cazan și a Luminiței Borta, actriță la Teatrul „Alexandru Davila”.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut