23 aprilie 2024
Revista Presei

BOSQUITO ŞI ANDREEA BĂNICĂ VOR CÂNTA LA SIMFONIE

  • ePitești, 9.04.2014

BOSQUITO ŞI ANDREEA BĂNICĂ VOR CÂNTA LA SIMFONIE

Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a anunţat astăzi, în conferinţă de presă, că la ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor participă 160 de agenţi economici din toată ţara. Sâmbătă, 12 aprilie, la ora 19, în Piaţa Primăriei începe un spectacol de muzică tânără, urmat de un foc de artificii.

Pe scena din Piaţa Primăriei vor urca formaţia Bosquito şi artiştii Matteo şi Andreea Bănică. În cele trei zile de Simfonie (11 – 13 aprilie) în centrul Piteştiului vor fi şi spectacole de muzică populară.

Vicepremierul Liviu Dragnea va fi cel care va participa, din partea Guvernului, la deschiderea Simfoniei (vineri, ora 12, Casa Cărţii).

La ediţia din acest an participă 10 ambasadori, respectiv cei ai Macedoniei, Armeniei, Braziliei, Ucrainei, Olandei, Indoneziei, Poloniei, Serbiei, Belgiei şi Bosniei. Vor ajunge în Piteşti şi delegaţii din oraşele Kragujevac din Serbia, Tynaarlo din Olanda, Ourem din Portugalia, Afyon din Turcia, Lugano din Elveţia, Ozolniesky din Letonia şi Chişinău din Moldova. Nu vor lipsi nici primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene din vecinătatea Argeşului, dar nici europarlamentari (vine, de exemplu, Viorica Dăncilă).

Sari la conținut