6 decembrie 2023
Revista Presei

„Blonda de la Drept“ a câştigat Miss-ul la Balul Bobocilor organizat de Universitate

  • Top, 8.11.2013

Joi seară, într-un club de fiţe din oraşul nostru, Vip Rooom, s-a desfăşurat Balul Bobocilor de la Universitatea din Piteşti, unde câştigătoare a ieşit cea mai populară dintre participante, o blondă foarte sexy, care ştie să cânte foarte bine la vioară. Studenta Cristina Ghiţă a terminat Conservatorul, iar acum studiază „Dreptul“. Au existat neînţelegeri între organizatori, adică reprezentanţii  Asociaţiei Studenţilor Universităţii din Piteşti, „juraţi“ şi sponsori, la înmânarea premiilor, dar în final a fost pusă pe locul I cea pe care membri juriului au dorit-o.
Miss Universitatea din Piteşti 2013 este atrasă de bărbaţii în uniformă
Spectacolul a început de la ora 20:30, când participantele au început să defileze pe podium, prezentându-se fiecare în stilul personal. Nici aspiranţii la titlul de Mister 2013 nu s-au lăsat mai prejos dacă ne gândim la originalitate. Cea mai sexy apariţie a fost blonda care de altfel a şi câştigat titlul de miss, aceasta intrând în scenă îmbrăcată army, făcând spectacol în cele câteva minute cât a stat pe scenă, iar când a început proba de dans, încrezătoare în charmul ei, a dat tot ce a putut, aplauzele fiind pe măsură. „Sunt atrasă de uniformă, îmi plac atât bărbaţii în uniformă, cât şi femeile. M-am îmbrăcat aşa, dar există şi o poveste, părinţii mei lucrează în domeniu“, ne-a povestit carismatica studentă, care însă a declarat că a scăpat de „târâş pe coate“, spunând că tatăl său a iertat-o de instrucţie. „Indiferent dacă voi câştiga sau nu, nu contează, cel mai de preţ este prietenia câştigată“, declara Cristina înainte de a obţine titlul de Miss Universitatea din Piteşti 2013. Ce o recomandă pentru acest premiu: „Vioara şi talentul meu“, a spus Cristina Ghiţă inspirată fiind din Puiu Călinescu. Cântă la vioară şi cu vocea, însă nu este solistă principală. Încă de mică a fost lăsată cu acest talent, dar, deocamdată, nu se consideră suficient de pregătită pentru a urca pe o scenă aşa mare ca cea de la Vocea României, pentru a se face cunoscută pe mai departe.
Debandadă la final de concurs, neînţelegeri la „încoronare“
Au fost candidate care s-au îmbrăcat în asistente, costumaţii office, altele extrem de sexy în pantalonaşi minusculi, iar bărbaţii au avut şi mai multă imaginaţie. Sondori, înotători, căluşari, vampiri, au fost numai câteva dintre rolurile jucate de candidaţi. Le dăm nota 10 fetelor pentru proba de dans, însă băieţii s-au străduit mai puţin, luând proba în „caterincă“, aşa cum comentau la un moment dat studenţii pe margine. Concurentul cu numărul 1, cel costumat în căluşar, a fost şi cel care s-a remarcat la proba de dans, fiind cel mai carismatic, deşi la defilare alţii „au avut ceva de spus“. De remarcat faptul că o mare parte dintre concurente erau sigure pe ele, participând la concurs cu scopul de a câştiga. În final, coroniţele au fost schimbate între două studente de la Drept, deşi s-a produs o încurcătură demnă de „cascadorii râsului“, pentru că juriul a dat note care nu se reflectau în decizia transmisă pe scenă. O domniţă a încercat însă să facă dreptate şi a transmis mesajul juriului, la microfon, moment în care câştigătoarea transmisă de juriu prin notare a fost încoronată în cele din urmă.
Puya a fost „fascinat“ de o studentă „purie“ care voia „Sus pe bar“
Invitaţi speciali au fost Puya şi Alex Velea, primul fiind şi cel care a început spectacolul. În stilul său      caracteristic, Puya a încins spiritele. Piese precum „Sus pe bar“, „Bagă bani“ ori „Spre stele“ au fost câteva dintre cele care au fost fredonate vers cu vers de tinerii din club, fapt ce l-a şi încântat pe artist, spunând că se bucură văzând cum atâţia tineri reuşesc să cânte hit-urile sale. A remarcat o studentă trecută de mult de prima tinereţe care dansa de mama focului pe piesele acestuia. „Doamna, doamna, old school“, a atenţionat-o pe „studenta purie“, de care însă s-au şi amuzat petrecăreţii pentru că era activă tare…

Sari la conținut