19 mai 2024
Revista Presei

Atletismul argeşean, pe podium la Internaţionalele României. Aur pentru Marian Oprea şi Andreea Panţurescu

  • Curierul Zilei, 13.06.2014

 Stadionul Cluj Arena a găzduit, la sfîrşitul săptămînii trecute, cea de-a 59-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României. La această întrecere, care este una dintre cele mai vechi din Europa, în afară de sportivii români, au participat şi atleţi din Turcia, Rusia, Cuba şi Bulgaria.

Concursul din acest an a reprezentat o rampă de lansare pentru mulţi sportivi, iar în cadrul lui, s-au înregistrat şi cîteva rezultate notabile. Cel mai bun a fost obţinut de o atletă cîmpulungeană. Deşi se află încă la vîrsta junioratului, atleta de la LPS Cîmpulung, Andreea Panţuroiu, a făcut senzaţie în pro­ba de triplusalt a senioarelor. Ea a reuşit să cîştige cu un rezultat remarcabil. O săritură excepţională, ca­re a măsurat 14,20 metri, cu pes­te 20 de centimetri mai mult decît cel mai bun rezultat al ei de pînă acum. La triplusalt masculin, piteşteanul Marian Oprea, care a împlinit 32 de ani chiar în ziua concursului, s-a impus cu o săritură de 17,05 metri, lăsîndu-l în urmă pe fos­tul vicecampion olimpic de la Atena, din 2004, cubanezul Alexis Copello, care a sărit doar 16,68 metri. Trofeul memorial Lia Manoliu, decernat de COSR, i-a revenit craiovencei Sanda Sorescu, iar memorialul Maria Ciocan i-a fost decernat altei atlete piteştene, Ioa­na Doagă, care acum reprezintă CSM Craiova.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut