16 iulie 2024
Revista Presei

A venit să filmeze o reclamă la bere. Van Damme, la Bîlea Lac!

  • Curierul Zilei, 12.03.2014

 Îndrăgitul actor Jean Claude Van Damme se află, de luni, la Bîlea Lac. Artistul filmează în Munţii Făgăraş o reclamă la o bere, fiind însoţit de o echipă formată din aproximativ 100 de oameni. El a ajuns acolo cu un elicopter, care l-a transportat direct de pe Aeroportul Henri Coandă, din Bucureşti.

Din echipa de filmare, formată din 95 de oameni, peste 70 sînt români. Pentru a căra echipamentele pe munte, aceştia au ţinut ocupată telecabina timp de aproximativ patru ore. Actorul s-a cazat, de luni după-amiază, la cabana Bîlea Lac. A avut, însă, unele pretenţii de vedetă. Ca orice om care se respectă, el a cerut să-i fie  a­duse, în camera unde va dormi, propriul pat, un dulap şi un cuier, acestea fiind transportate tot cu elicopterul. Artistul, în vîrstă de 54 de ani, a vrut să fie servit cu fructe şi legume proaspete, să aibă la îndemînă oregano, busuioc şi oţet balsamic de calitate. Cabana Bîlea Lac este o­cupată în întregi­me, pe perioada filmă­ri­lor, de e­chipa lui Van Dam­me, pentru a-l ţine pe star departe de ochii lumii. Chiar şi cu toate a­ceste măsuri de precauţie, turiştii care s-au aflat în zonă au putut să-l vadă pe Van Damme. Jurnaliştii au fost ţinuţi la distanţă de membrii echipei. Ieri, au avut loc filmările, urmînd ca, în cursul zilei de astăzi, Van Damme să plece de la Bîlea Lac, tot cu elicopterul.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut