29 aprilie 2024
Ştiri

Concert Jazz la CCS de ziua ”Unirii Basarbiei cu Romania”

CCS Pitesti te invita joi, 28.03.2013, ora 20:30 la un eveniment special,marca Student Club Party,unde veti avea parte de un concert international : Cristofor Aldea Teodorovici & Burlacu Band.

Intrarea va fi libera pentru studenti,in baza carnetului de student.

In spectacol veti mai avea parte de: Trupa de dans Starfix, Vera Negoşanu,Pitigoi Viorel, momente de comedie,iluzie,iar la final afterparty cu muzica specifica din Basarabia.

Cu ocazia sarbatorii a 95 de ani de la ”Unirea Basarabiei cu Romania”,am decis sa invitam aceasta trupa indita de Jazz.Informatii despre trupa Cristofor Aldea-Teodorovici & Burlacu Band. Membrii: Cristofor Aldea-Teodorovici, Vocals, Guitar Dorel Burlacu, Piano, Harmonica Gheorghe Postoronca, Bass, Guitar Marcel Suceveanu, Drums Cristofor ALDEA-TEODOROVICI: Interpret, compozitor si instrumentist , fiul regretatilor Doina si Ion Aldea-Teodorovici in varsta de 30 ani, este presedintele Festivalului international “Doua inimi Gemene” la Chisinau – Festival ce duce mai departe operele parintilor sai. .Festivalul a avut concurenti din China , Japonia , Israel , Germania ,Corea,Irlanda, toata Europa de Est,Rusia , etc .. In cei peste 20 de ani de activitate sute de concurenti au cantat in limba ramana si au dus peste hotare creatiile sotilor ALDEA – TEODOROVICI . Parintii i-au lăsat o moștenire culturală foarte importantă (peste 300 de cantece, aproximativ 40 de piese clasice și partituri pentru peste 20 de filme), pe care Cristofor a primit-o impreuna cu sensibilitatea si lumina sufletelor parintilor sai in anul 1992 cand ei au plecat dintre noi … Pasionat de jazz, impreuna cu trupa Burlacu Band ,adapteaza parte din aceste partituri dandu-le o noua viata: “incercam sa fuzionam stiluri contemporane de jazz uneori cu stilistica balcanica, sa ne inspiram din folcloriul romanesc si moldovenesc dar sa si introducem o nota moderna”- declara Cristofor Aldea Teodorovici

JAZZCS

 

Pret bilet : 50 de lei

Studentii au intrare libera in baza carnetului de student.

Joi, 28.03.2013, ora 20:30

Locatie : Sala A CCS Pitesti ( Club Hush)

Rezervari la CCS Pitesti sau Club Hush.

 

 

 

 

 

Sari la conținut