Raport activitati

Personalized producing essays that is designed to fulfill our your business needs. Our company has arrived to you. We post particular essays of quite high-value that meet all of the needs pay for essay

RAPORT ACTIVITATE 2015

Concursul Naţional Studenţesc de Creaţie Literară „Juventus” – Reuniunea Naţională a Cenaclurilor Literare Studenţeşti – proiectul a avut ca scop stimularea și promovarea valorilor din domeniul literar, identificarea si încurajarea tinerilor și studenților cu aptitudini literare și promovarea acestora.
Evocari și lecturi publice – proiectul a avut ca scop promovarea literaturii româneşti în rândul tinerilor şi studenţilor, creşterea consumului de cultură, comemorarea artistilor autohtoni in randul studentilor Argeseni.
Ziua Tineretului – Ziua Europei – proiectul a avut ca scop creşterea interesului pentru cultură, sport, educaţie în rândul tinerilor şi studenţilor, dezvoltare personală a acestora în materie de cultură, educaţie şi sport, atragerea lor către domeniul cultural, implicarea studentilor in viata cultural-europeana si participarea la actiuni de voluntariat.
Festivalul National de Dans Argesiss ed. a VII-a – proiectul a avut ca scop dezvoltarea interesului studenţilor pentru un mod de viaţă sănătos prin dans, realizarea unui concurs de dans premiat cu o tabara pentru castigatori in vederea promovarii culturii si a sportului prin dans, atragerea studenţilor catre un mod de viaţă sănătos prin sport.
Luna sportului studentesc Argesean – proiectul a avut ca scop dezvoltare personală a studenţilor în materie de educaţie şi sport, promovarea educației, sportului și a unui stil de viaţă sănatos în rândul acestora, si o alternativă de petrecere a timpului liber ce contribuie la dezvoltarea personală a studenţilor în materie de educaţie şi sport.
Festivalul National de Moda „Culorile Toamnei” ed. XXI” – proiectul a avut ce scop dezvoltarea interesului tinerilor si studenților pentru modă, încurajarea acestra către creație în domeniul modei, promovarea studenților creatori de modă din țară, atragerea studentilor catre domeniul creatiei vestimentare.
Zilele voluntariatului – proiectul a avut ca scop promovarea conceptului şi practicii voluntariatului, recunoasterea publica a valorii voluntariatului prin promovarea activitatilor de voluntariat, a rezutatelor obtinute si a contributiei voluntarilor la solutionarea problemelor. Implicarea studentilor in viata comunitatii prin implicarea in actiuni de voluntariat.
Ziua Internationala a Studentului – proiectul a avut ca scop dezvoltare personală a studenţilor în materie de cultură, educaţie şi sport, dezvoltarea vietii culturale a studentilor prin organizarea de seminarii, dezbateri, spectacole si concursuri. Alternativă pentru petrecerea timpului liber prin implicarea tinerilor si studentilor în organizarea diverselor actiuni culturale.
Student career – ed a II a – proiectul a avut ca scop dezvoltarea personala a tinerilor si studentilor, creșterea șanselor pe piaţa muncii, accesul beneficiarilor la pregătirea profesională la nivel calitatativ ridicat, în condiţii de maximă eficienţă.
Participări concursuri, Festivaluri naţionale, Gale studenţeşti – proiectul a avut ca scop oferirea oportunitatii de participare a tinerilor si studenților din cadrul CCS Pitești la gale și festivaluri studentești organizare de MTS, CCS-urile din tara si alte institutii partenere. Creşterea interesului studenţilor pentru acţiuni cultural artistice, sportive, educative si promovarea acestora la nivel national.

 

Raport activitate 2017:

Format pdf: raport de activitate 2017

Facebook
Facebook
Instagram