Înscrierea la Concursul Național Studențesc de Talente 2020 se prelungește până la 12 iunie!

30 aprilie 2020, 10:56

UPDATE: 30.04.2020
!!! Vești bune! Conducerea CCS Pitești a stabilit prelungirea termenului de înscriere la Concursul Național Studențesc de Talente 2020 – online până la 12 iunie, ora 09:00. Această decizie a fost luată având în vedere faptul că în ultimele zile s-a simțit o creștere a interesului pentru participarea la concurs. Desemnarea câștigătorilor are loc pe data de 15 iunie. Vă reamintim de faptul că pentru acest concurs, clipurile video acceptate vor fi făcute în perioada concursului, iar filmarile se vor face individual, grupurile fiind excluse.!!!

Casa de Cultura a Studenților Pitești demarează Concursul Național Studențesc de Talente 2020 – online. Concursul se adresează studenților și tinerilor creatori cu vârsta între 15 și 35 ani. Cei interesați se pot înscrie online până pe data de 2 mai și cei mai buni vor fi recompensați cu premii pe măsură.
Concurenții vor trimite pe adresa de e-mail a organizatorului, ccs.pitesti@yahoo.com, pe Facebook-ul organizatorului, Casa de Cultură a Studenților Pitești, și pe numărul de WhatsApp – 0721.676.446 câte un filmuleț video în format avi, mov sau mp4. Numele real al autorului, adresa, numărul de telefon, o scurtă descrie a autorului, titlul momentului și o scurtă descriere a acestuia se vor scrie pe o pagină A4.
Fișierele se salvează T (pentru teatru), M (pentru muzică), D (pentru dans), urmat numele și prenumele autorului. Sunt acceptate în concurs lucrări inedite. În momentul în care autorul se decide să trimită lucrările la acest concurs, renunță la drepturile de autor sau orice pretenții materiale legate de publicarea acestora. Concurenții pot trimite până la data de 2 mai 2020, ora 09:00, iar câștigătorii vor fi desemnați pe data de 2 mai 2020, la ora 12:00, de un juriu al CCS Pitești din domeniul artistic. Mai precis, juriul este compus din profesorul Daniel Ionescu – dans, regizorul Bogdan Cioabă – teatru, muzicianul Viorel Pițigoi – muzică, iar președintele juriului va fi directorul CCS Pitești, Florin Ciucă-Neagoe. Câștigătorii locului I, la fiecare secțiune, vor fi premiați de partener cu 400 lei. De altfel, câștigătorii locurilor I, II și III vor fi premiați cu diplome, medalii, cupe și vouchere.