3 decembrie 2023
De toateŞtiri

”Dragobetele iubește fetele”

Ministerul Tineretului și Sportului prin Casa de Cultură a Studenților Pitești organizează în acest an ediția a V-a a manifestării cultural artistice dedicată iubirii la români: ”Dragobetele iubește fetele”. La această ediție am limitat numărul invitaților și avem trei ansambluri folclorice participante: ”Muguraș” a CCS Pitești, ”Izvorașul” – Budeasa și ”Muguraș” – Optași Măgura; precum și solista Ana Burciu.

În cadrul evenimentului vom organiza și un concurs de miss și mister DRAGOBETE. Cu invitați de seamă spectacolul se anunță unul antrenant. Ajuns la ediția a V-a evenimentul ”Dragobetele iubește fetele” se dorește a fi un spectacol de dans și muzică tradițională, o ”horă a satului” ce poate fi considerată obicei consacrat al neamului românesc, un simbol, o valoare, o marcă cu care satul se mândrea alături de alte valori cum ar fi portul popular românesc și jocurile tradiționale jucate în hora. Din motive de precauție în acest an evenimentul va fi înregistrat, în condiții speciale cu respectarea prevederilor în vigoare, anterior datei de 24 februarie, dar va fi difuzat în ziua de Dragobete. De asemenea, CCS Pitești a lansat o competiție online în care iubirea este pionul principal. I-am provocat pe studenți și tineri să ne trimită momentele video artistice (recitări, dans, muzică, scenete, etc.) pe email: ccs.pitesti@yahoo.com, pe FB CCS Pitești, ori pe whatsapp: 0736.484.946, iar noi le vom publica pe 24 februarie pe pagina de Facebook a instituției.

Totodată, CCS Pitești în parteneriat cu Xcentric Models premiază dragostea! I-am provocat pe studenți și tineri să se întreacă în declarații de dragoste, iar noi îi premiem cu o ședință foto profesională într-un decor în ton cu dragostea. Cei interesați trebuie să bifeze câțiva pași, însă nu ceva complicat. Sunt luate în considerare toate participările înscrise până pe data 23 februarie 00:00. Extragerea va avea loc pe data de 24 februarie, folosind random.org, iar anunțarea câștigătorului se va face în aceiași zi până la ora 16:00. Condiții de participare: like paginii de Facebook a Casei de Cultură a Studenților Pitești; like postare de pe CCS Pitesti; Distribuie postarea de pe CCS Pitesti; Scrie un comentariu cu o declarație de dragoste la postarea de pe CCS Pitesti; etichetează cel puțin un prieten.

Sari la conținut