20 iulie 2024
Ştiri

Concursul Național de Fotografie 2020 – online

Casa de Cultură a Studenților Pitești sub egida Ministerul Tineretului și Sportului invită tinerii artiști cu vârste între 14-35 ani să participe la Concursul Național de Fotografie 2020 – online. Concursul se va organiza în perioada 25 septembrie 4 noiembrie. Câștigătorii vor fi recompensați cu premii inedite. Tema acestei ediții este: ”Momente din viața cotidiană”. Toate documentele (Regulament Consursul Național de Fotografie 2020 – online) se pot descărca și din secțiunea CONCURS – Concursul Național de Fotografie 2020 – online.

    Concursul Național de Fotografie 2020 – online asigură o interfață între tinerii și studenții talentați din domeniul artei, public şi critici din domeniul artei fotografice. Astfel, prin aducerea la acest concurs, în juriu, a unor nume consacrate din domeniu, tinerii și studenții talentați pot face următorul pas într-o carieră. Vom acorda trei premii: I, II și III. Câștigătorul premiului I va fi recompensat cu un obiect din domeniul fotografiei. Toți participanții vor primi diplome. Toate fotografiile vor fi publicate pe pagina de Facebook a instituției. Juriul va fi compus din 3 membri, oameni cu vechime în fotografie și reprezentanți ai CCS Pitești. Juriul va desemna câștigătorii în funcție de calitatea creațiilor expuse și se vor acorda premii.

   Calendar

   Concursul se desfășoară în perioada 25.09.2020 – 04.11.2020 astfel: în perioada 25.09.2020 – 23.10.2020 au loc înscrierile în concurs până la ora 16:00; în perioada 24.10.2020 – 29.10.2020 juriul va delibera câștigătorii, iar pe data de 30.10.2020 până la ora 16:00 vor fi anunțați câștigătorii. Pe data de 04.11.2020, de la ora 12:00, are loc vernisajul expoziției în holul CCS Pitești.

  Condiţii de participare:

  1. Concursul va avea o singură categorie, aceea de imagini foto digitale. Fiecare concurent poate participa cu maximum 3 lucrări în format electronic.
  2. Concurenții vor trimite pe adresa de e-mail a organizatorului, ccs.pitesti@yahoo.com, materialul de înscriere, respectiv formularul de înscriere, consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal (se găsesc pe cspitesti.ro și pe Facebook-ul instituției) și fotografiile făcute.
  3. Pentru fiecare fotografie realizată și înscrisă în competiției, concurentul trebuie să mai trimită încă o fotografie în care apare el și pe fundal imaginea fotografiată și înscrisă în concurs – o dovadă a faptului că fotografia este făcută de el.
  4. Participarea la concurs şi completarea formularului de înscriere implică acordul autorului ca materialele participante în concurs să poată fi folosite de către Casa de Cultură a Studenților Pitești în scopul promovării concursului şi a realizării de materiale de prezentare a CCS Pitești, cu menţionarea numelui autorului; depunerea formularului de înscriere și a consimțământului de prelucrare a datelor cu caracter personal reprezintă consimţământul autorului cu privire la această formă de utilizare, nelimitată în timp şi spaţiu.
  5. Organizatorul va considera în mod automat că trimiterea unei fotografii, completarea formularului de înscriere și a consimțământului de prelucrare a datelor cu caracter personal reprezintă participarea concurentului la concurs şi că acesta este de acord cu regulamentul concursului.
  6. Fotografiile trimise trebuie să fie originale, realizate de concurenţi. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru nicio fotografie însuşită în mod ilegal de către concurenţi; concurentul este unic responsabil pentru orice consecinţe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării cu fotografii la acest concurs.
  7. Imaginile care nu respectă prevederile din regulament vor fi excluse din concurs.
  8. Dosarul de participare va cuprinde:

–  Formularul de înscriere (se descarcă de pe site-ul www.cspitesti.ro și de pe Facebook ul instituției).

– Consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal (DGPR).

– Fotografiile în format digital (cele de înscriere și pentru fiecare dovada).

    9.Jurizare şi evaluare: Fotografiile câştigătoare sunt alese în urma punctajului obţinut, acordat de membrii juriului.

10.Lucrările înscrise în concurs sunt apreciate după criteriile:

– creativitate

– originalitate

– estetica imaginii

– realizare tehnică

– like-uri primite pe pagina de Facebook a CCS Pitești, la postarea fotografiei.

11.Câștigătorii vor fi anunțați public pe data de 30 octombrie 2020, vernisajul expoziției cu cele mai apreciate fotografii va avea loc pe data de 4 noiembrie 2020, ora 12:00, în holul CCS Pitești.

Update:

Concursul Național de Fotografie 2020 online la Casa de Cultură a Studenților Pitești

Sursata

UPDATE: Vom insera aici două poze, drept exemplu, pentru a înțelege pe deplin toate cerințele.

UPDATE 21.10.2020:

UPDATE:Având în vedere interesul crescut din ultima perioadă pentru Concursul Național de Fotografie 2020 – online și pentru că vrem să dăm posibilitatea la cât mai mulți studenți și tineri să participe la această competiție vă anunțăm că s-a decis prelungirea înscrierii în concurs de la data de 23 octombrie a.c. ora 16:00 până la data de 20 noiembrie a.c., ora 16:00. Celelalte documente rămân neschimbate. Astfel, calendarul concursului se va modifica în felul următor: în perioada 25.09.2020 – 20.11.2020 au loc înscrierile în concurs până la ora 16:00; în perioada 21.11.2020 – 27.11.2020 juriul va delibera câștigătorii, iar pe data de 27.11.2020 până la ora 16:00 vor fi anunțați câștigătorii. Pe data de 04.12.2020, de la ora 12:00, are loc vernisajul expoziției în holul CCS.

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut