12 iulie 2024
Ştiri

CONCURSUL de Miss și Creație Vestimentară – ”Miss & Mister Argeș 2020”

Ești tânăr, frumos, devreme acasă, ai un talent și vrei să te faci remarcat? Ei bine e momentul să faci ceva! Intră pe site-ul instituției, www.cspitesti.ro, la secțiunea CONCURSURI, sau pe Facebook-ul oficial, la CONCURSUL de Miss și Creație Vestimentară – ”Miss & Mister Argeș 2020”, citește regulamentul (îl găsiți pe www.cspitesti.ro , secțiunea CONCURSURI și pe Facebook-ul instituției), descarcă documentele și trimite-le cât mai repede. Îți spunem de pe acum că premianții vor avea parte de multe surprize și cadouri inedite.

Casa de Cultură a Studenților Pitești sub egida Ministerul Tineretului și Sportului invită tinerii creatori cu vârste între 14-35 ani să participe la concursul de Miss și Creație Vestimentară – ”Miss & Mister Star Argeș 2020”.

Calendarul concursului:

Concursul se desfășoară în perioada 05.10.2020 – 01.11.2020 astfel: în perioada 05.10.2020 – 28.10.2020 au loc înscrierile în concurs până la ora 16:00; în perioada 29.10.2020 – 30.10.2020 organizatorii procesează înscrierile și afișează lista participanților, iar pe data de 01.11.2020 de la ora 13:00 în sala de spectacole a CCS Pitești.

Condiţii de participare:

Concursul va avea o singură categorie de vârstă: 14 ani – 35 ani.

Concursul va avea patru probe:

– proba ținutei de zi (casual);

– proba ținutei de seară;

– proba costumului de baie;

– proba de talente.

Concurenții vor trimite pe adresa de e-mail a organizatorului, ccs.pitesti@yahoo.com, materialul de înscriere (se descarcă de pe site-ul www.cspitesti.ro și de pe Facebook-ul instituției), respectiv formularul de înscriere, consimțământul de prelucrare a datelor cu caracter personal DGPR, o scurtă descriere și o poză tip buletin, acordul explicit de la părinte/tutore legal în cazul minorilor. Concurenții înscriși în concurs sunt apreciați după criteriile: creativitate, originalitate, estetică. Vor fi respectate toate regulile pentru evitarea contaminării cu noul coronavirus. Înainte de intrarea în sala oamenilor li se va măsura temperatura, iar accesul în sală este permis doar cu mască, fiind obligatorie purtarea acesteia pe toată durata evenimentului.

Regulament

UPDATE: sursata

Bu, bonusun çıxarılması onun öz qaydaları (şəxsi peşkəş və en este momento cashback) ilə təmin edildiyi təqdirdə mümkündür. necə qeydiyyatdan keçmək Qeyri-standart tək şey oynamaq istəyən oyunçular Fortune Təkəri və ya Monopoliya ilə təmin olunur. pin up az Virtual sikkələr” “balansa avtomatik hesablanır və hər bir işə salınmadan sonra bərpa olunur. pin up Pin-Up 306 Casino-da qeydiyyatdan keçdikdən sonra limitsiz funksionallığa olma qumar oyunlarını oynamaq şansı əldə edilir. rəsmi veb saytın
Sari la conținut